Marea enigmă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Regina Elisabeta și prințul Philip

Marea enigmă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Regina Elisabeta și prințul Philip

Serialul „The Crown” a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Când a fost lansat, pe lângă informații despre membrii familiei regale, viața lor personală și ce preferințe au, oamenii au putut afla și anumite detalii controversate despre regretatul Prinț Philip.

O întrebare recurentă printre fanii  „The Crown” este legată de fidelitatea regretatului Prinț Philip. În serialul respectiv, infidelitățile răposatului soț al Reginei sunt descrise în sezonul 2.

În serial, Prințul Philip petrece timpul în compania altor femei

În serial, Prințul Philip își petrece timpul în compania altor femei. Regina Elisabeta a II-a se ocupă de îndatoririle sale regale. La fel, pot fi văzute și scene în care acesta se află într-o croazieră cu prietenii săi, alături de dansatoarea Galina Ulanova.

Realizatorii serialului au făcut aluzie de mai multe ori la reputația Prințului Philip. I se reproșează că îi plăcea să petreacă timpul în compania femeilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dansatoarea Pat Kirkwood a avut o carieră pătată din cauza rumorilor

În același timp, contrar celor înfățișate în serial, nu a existat nicio dovadă a infidelității Prințului Philip. Un alt zvon popular o implica pe dansatoarea Pat Kirkwood. Aceasta a spus răspicat că informațiile erau false. Cariera dansatoarei a fost pătată, iar Palatul Buckingham a refuzat să infirme la acea vreme informațiile respective.

„În mod normal, nu este de așteptat ca o doamnă să-și apere onoarea. Domnul ar trebui să facă asta. Aș fi avut o viață mai fericită și mai ușoară dacă Prințul Philip, în schimb de a veni neinvitat la vestiarul meu, se ducea acasă la soția sa însărcinată în noaptea cu pricina”, a declarat Pat Kirkwood pentru Daily Mail.

Scriitoarea Sarah Bradford susține că Prințul Philip a fost infidel

De menționat sunt și cele spuse de către Sarah Bradford, cea care a scris „Elizabeth II: Her Life in Our Times”. Potrivit scriitoarei, Prințul Philip a fost infidel.

„Ducele de Edinburgh a avut aventuri, depline și mai multe. El are aventuri și Regina le acceptă. Cred că ea crede că așa sunt bărbații. El nu a fost niciodată unul care urmărește actrițele. Interesul său este crescut pentru femeile pentru care sunt întotdeauna mai tinere decât el, de obicei frumoase”, a spus scriitoarea.