Donald Trump este în doliu! „Regele” din Las Vegas a murit. Era cel mai mare susținător

Donald Trump este în doliu! „Regele” din Las Vegas a murit. Era cel mai mare susținător donald trump susținător sursa: Casa Albă

Veste cruntă pentru Donald Trump! Sheldon Adelson, magnatul cazinourilor din Las Vegas şi susţinător al lui Trump, a murit la 87 de ani.

În plin scandal politic, Donald Trump primește o veste cumplită. Fondatorul grupului Las Vegas Sands, Sheldon Adelson, principalul susținător a lui Donald Trump, în vârstă de 87 de ani, a murit.

Decesul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 87 de ani. Anunțul a fost făcut de către compania miliardarului, într-un comunicat, relatează AFP şi Reuters.

CITEȘTE ȘI Twitter și Facebook, reglementate în UE. Blocarea lui Trump are consecințe neașteptate

Ne puteți urmări și pe Google News

Principal finanţator al Partidului Republican, Sheldon Adelson a fost un susţinător ferm al preşedintelui Donald Trump şi al premierului israelian Benjamin Netanyahu.

În comunicatul de presă remis, compania sa a amintit despre viziunea lui Adelson care, în industria turismului, este considerat arhitectul complexurilor hoteliere integrate.

CITEȘTE ȘI Visul lui Mao s-a împlinit! China a făcut Marele Salt și amenință SUA

„În Las Vegas, Macao şi Singapore, viziunea domnului Adelson pentru complexurile integrate a transformat sectorul, a schimbat traiectoria companiei pe care el a fondat-o şi a reinventat turismul în fiecare dintre aceste pieţe”, a declarat Las Vegas Sands în comunicat. „Impactul său asupra industriei va fi veşnic”, se mai spune în textul respectiv.

Susținător a lui Donald Trump, magnatul cazinourilor l-a ajutat și pe premierul Netanyahu

Magnatul cazinourilor, al cărui grup deţine două complexuri hoteliere de lux în Las Vegas - The Venetian şi The Palazzo - şi cazinouri în Macao şi Singapore, şi-a exprimat deschis susţinerea pentru Donald Trump.

În Israel, Netanyahu a beneficiat de pe urma generozităţii sale prin intermediul cotidianului gratuit Israel Hayom pe care Adelson l-a înfiinţat în 2007 şi care este astăzi unul dintre cele mai citite din Israel.

Sheldon Adelson fi înmormântat în Israel, se mai precizează în comunicat.

O ceremonie comemorativă ar urma să aibă loc în Las Vegas „la o dată ulterioară”, a precizat grupul Sands”, scrie Agerpres.