Evenimentul ZileiEconomieTwitter și Facebook, reglementate în UE. Blocarea lui Trump are consecințe neașteptate

Twitter și Facebook, reglementate în UE. Blocarea lui Trump are consecințe neașteptate

Twitter și Facebook, reglementate în UE. Blocarea lui Trump are consecințe neașteptate
Twitter și Facebook vor fi reglementate în UE. Blocarea conturilor sociale ale președintelui SUA Donald Trump are, astfel, consecințe neașteptate.

„Toți suntem șocați de imaginile cu protestatarii care intră în Capitoliu în încercarea de a opri certificarea noului președinte. Atacul de la Congresul SUA – un simbol al democrației – pare un asalt direct asupra noastră, a tuturor.

Acesta este motivul pentru care Uniunea Europeană și viitoarea administrație de la Washington vor trebui să-și unească forțele pentru a avea un dialog constructiv care să ducă la principii coerente la nivel global.

Legea serviciilor digitale este construită astfel încât să răspundă la toate problemele de acest gen. Deocamdată la nivelul continentului. Dar ar putea ajuta la configurarea unei căi de acțiune la nivel global în privința rețelelor sociale.

Aceasta ar servi interesul general al societăților noastre. Iar stabilind standarde și clarificând reguli, putem produce o reformă. Una care să fie folositoare generațiilor care vor veni după noi.”


Accesează: