Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea

Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea

Încep să apară informații din anchetă, iar acestea conturează măcelul petrecut după partida de barbut pe sume imense dintre interlopi.

În timpul bătăii, Ciprian Napy, deși rănit și el de cuțit sau sabie, a reușit să sară la gâtul lui Emi Pian și să-l taie artera dintr-o lovitură, susține o sursă de încredere pentru Rețete și vedete. Se știe că o asemenea secțiune produce decesul în câteva zeci de secunde.

La momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, Edi Pian era mort. Însă, oameni cu experiență la asemenea intervenții, când au picat pe o răfuială între interlopi, atât polițiștii, cât și echipajul de pe ambulanță au hotărât să ridice și bărbatul decedat de la fața locului și să-l ducă la Spitalul Universitar, care dispune de morgă.

De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!

L-au găsit pe cuţitar şi l-au luat cu ei! Ce va face acum clanul Duduianu? Alertă

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”

Ar fi fost imposibil să lase cadavrul pe stradă până la sosirea mașinii de la INML, fiindcă spiritele s-ar fi încins și mai rău între beligeranți. Cadavrul putea fi ciopârțit din răzbunare, plus că era posibil ca familia și prietenii lui Edi Pian să vină acolo și războiul cu arme să capete proporții.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, o altă informație pe care am obținut-o, arată că temerile polițiștilor și ale cadrelor medicale nu au fost neîntemeiate.

Marți dimineața, pe o stradă din zona Gării Basarab, acolo unde locuiesc mai multe familii din clanul Pian, înrudit cu Duduienii, s-au strâns zeci de romi și au decis să meargă la Spitalul Elias, acolo unde era internat Ciprian Napy, ucigașul.

Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!

„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. Șeful nu a murit!

Mobilizare generală de mascați și jandarmi, după uciderea interlopului Emi Pian

Au și ajuns acolo, dar nu am putut pătrunde în spital din cauza bodyguarzilor care asigură paza și a polițiștilor trimiși la fața locului. Interlopul rănit este păzit la ușa rezervei din spital de polițiști din trupele speciale.

Coincidență, însă, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi, locuință care aparține unuia dintre liderii clanului spoitorilor, din care face parte și Napy. Unele surse spun că e vorba chiar de tatăl lui Ciprian Napy, căruia i se spune Rinu.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au spus că la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, două mașini SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Poliția a înconjurat Spitalul Universitar! Clanul Duduianu, la porțile instituției

Începe măcelul? Casa unui lider al clanului Rinu, în flăcări

Casa era lipită de un bloc, iar pompierii au evacuat 22 de locatari. Se vor face cercetări  de către procurori și polițiști, ca să vadă dacă acest incendiu are vreo legătură cu moartea lui Emi Pian. Aseară, ipoteza care se conturase spune că focul ar fi pornit de la o priză defectă.

Citește articolul integral pe Retetesivedete.ro