Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…
Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Interlopii nu țin cont de nimic! Nici măcar regele manelelor din România, Florin Salam, nu a fost scutit de tratamentul înjositor.

Marți seară, autoritățile au descins în locuințele Duduienilor și au reținut nouă persoane, într-un dosar penal în care membri importanți ai temutului clan sunt acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele.

Printre cei terorizați de temuții interlopi se află însuși Florin Salam, care ar fi fost supus unor tratamente înjositoare din partea interlopilor.

Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București și din județele Ilfov și Teleorman, unde au luat la puricat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

Membrii temutului clan sunt acuzați că au tâlhărit și amenințat mai mulți cântăreți de manele. Printre victimele Duduienilor se numără și cel supranumit ”Regele manelelor”. De-a lungul timpului, Florin Salam a fost pus în ipostaze cel puțin jenante de capii temutului clan.

În ultima perioadă, se pare că n-ar fi fost eveniment în care „Regele manelelor” să nu fie umilit în public de către liderul Duduienilor, Emi Pian. La fiecare show pe care Florin Salam îl făcea pentru clanul interlop, acesta avea câte un moment în care, pur și simplu îngenuchea în fața lui Emi Pian.

Interlopii n-ar fi ratat ocazia de a-l umili pe Florin Salam nici la evenimentele mai puțin fericite. Mai exact, în iarna anului 2018, atunci când s-a stins legendarul lider al Duduienilor, Cristofor, Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul acestuia.

Nici la priveghi, Salam n-ar fi fost ocolit de pretențiile interlopilor, care l-au pus să cânte în genunchi pentru răposatul lider.

Florin Salam a dezvăluit că fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: