Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR
De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

Moartea lui Emi Pian a generat stare de alertă în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al cărui consilier, Dan Antonescu, are o deja o teorie formată.

Fostul șef al Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei a declarat la Antena 3 că „marea majoritate a celor implicați în astfel de conflicte, ajung după gratii”.

Antonescu a mai spus că ei îşi asumă perioada de detenţie ştiind că la finalul acesteia vor încerca „să-și găsească locul în ierarhia stabilită în lumea lor”.

Consilierul IGPR s-a referit totodată şi la ultima filmare în direct a lui Emi Pian (n.r. – Florin Mototolea pe numele real), în care liderul clanului Duduianu promitea că va dezvălui ceva de senzaţie, „ce n-a auzit nimeni, niciodată, nici IGP, nici Capitala”.

„Monitorizarea acestor familii este permanentă din partea poliției. Totuși, poliția nu are cum să prindă în fiecare moment când cineva amenință, spune că face…


L-au găsit pe cuţitar şi l-au luat cu ei! Ce va face acum clanul Duduianu? Alertă

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”


Simpla amenințare neurmată de ceea ce s-a spus în acea înregistrare nu reprezintă o infracțiune”, a adăugat Dan Antonescu, care crede că uciderea lui Emi Pian a fost precedată de un conflict spontan, imposibil de intuit de oamenii legii.

„Erau niște oameni care stăteau și jucau jocuri de noroc. Categoric nu era legal, dar e foarte greu de găsit și monitorizat o astfel de activitate.

În momentul în care ceva a declanșat conflictul, au reacționat. Ei nu se duc cu mâna goală. A fost un conflict spontan, imposibil de intuit din timp că se va întâmpla așa ceva acolo”, a subliniat Antonescu.

Oamenii legii au semnale clare că la priveghiul interlopului Emi Pian pot apărea conflicte între clanurile rivale, astfel că marţi seara au organizat filtre și razii.


Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!

„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu


În urma acestora, polițiștii au depistat zeci de obiecte periculoase (pistoale, bâte, săbii, cuțite, topoare) în mașinile controlate.

„Sunt foarte mulți oameni care greșesc fără să știe, au multe obiecte care sunt interzise și pe care le păstrează în portbagaj, le păstrează asupra lor.

Într-o astfel de zonă (n.r. – Sectorul 6), e clar că greșesc având asupra lor astfel de obiecte”, a mai spus reprezentantul IGPR.

Dan Antonescu a mai precizat că doar în luna iulie 2020 au fost organizate peste 480 de percheziții şi peste 500 de persoane au fost cercetate.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Totodată, peste 100 de persoane au fost arestate preventiv: „Explicația o găsim în rechizitorii și dovadă stă faptul că marea majoritate a celor implicați în astfel de conflicte ajung după gratii.

Sunt unii care stau un an, trei ani, în funcție de fapta săvârșită. Este adevărat că după aceea ies, încearcă să-și găsească locul în ierarhia stabilită acolo în lumea lor.

Dar monitorizarea acestor familii este permanentă din partea poliției, dar poliția nu are cum să prindă amenințările de fațadă.”

Conform informaţiilor oficiale, Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marți.

Reprezentanţii Poliției Capitalei au anunțat că a fost vorba despre un scandal între mai multe persoane. Incidentul din Sectorul 6 al Capitalei a avut loc în jurul orei 3:00.

La finalul reglării de conturi, doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind Emi Pian, care a şi decedat din cauza rănilor grave.

Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit de membrul unui clan rival, poreclit Napi.

Marţi, 4 august 2020, clanul Duduianu a intrat în alertă după anunţul conform căruia cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei.

Este vorba despre Ciprian Napy, despre care cancan.ro susţine că face parte din Clanul Rinu, grupare interlopă ce acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina.

la audierile de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei au fost duşi şi alţi suspecți, la rândul lor membri al clanului Rinu.

Sursa: Antena 3

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.