Evenimentul Zilei > Actualitate > „Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu
„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Moartea celebrului lider interlop al clanului Duduianu, Emi Pian, a căzut ca un trăznet şi vine la aproape doi ani după dispariţia unchiului său, Ion Duduianu.

Cel care a fost unul dintre liderii clanului interlop Duduianu murea la începutul lunii octombrie 2018 la Spitalul Orășenesc din Găești, județul Dâmbovița.

Mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată, dar supărarea l-a doborât în cele din urmă.

Ion Duduianu (fratele lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian) pusese la inimă refuzul magistraţilor de a-l elibera mai devreme şi cu toate că avea condiţii de lux la Găeşti, vestea dată de judecători l-a dat peste cap.


Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”


În cele din urmă, cel zis Segher avea să fie doborât de un infarct în drumul de la închisoare spre spital. Eforturile medicilor de a-l resuscita n-au avut efect.

Directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, declara la acea vremea că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după fusese adus la unitatea sanitară.

„El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept, a intrat în stop cardiorespirator.

O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a spus Seltea.

Conform romaniatv.net, surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi presimţit că o să moară chiar când a fost dat jos din Ambulanţă.


E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore


În acel moment, liderul interlop le-a spus cadrelor medicale: „Aveţi grijă, că eu mor!”

Acum, clanul Duduianu a fost lovit din nou, dar de moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea pe numele adevărat), care a fost nepotul lui Ion Duduianu.

Amintim că Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marţi. Conform primelor informaţii, el ar fi fost înjunghiat de un rival din cauza unui conflict apărut la barbut.

explicaţie foto: Nicolae Duduianu alături de fiul lui, Emi Pian.

Mai multe detalii despre cum a murit Emi Pian puteţi citi în acest link.