TRAGEDIA de pe DN1. Primele declarații ale părinților șoferului SINUCIGAȘ. FAMILIA a încercat să-l oprească

TRAGEDIA de pe DN1. Primele declarații ale părinților șoferului SINUCIGAȘ. FAMILIA a încercat să-l oprească

În noaptea accidentului provocat de George Dumitru, în urma căruia au murit șase persoane, familia tânărului a încercat să-l oprească. Părinții lui au gonit cu mașina pe DN1, pentru a evita tragedia, însă au ajuns la fața locului prea târziu.

Cu puțin timp înainte de accident, George Dumitru a postat pe o rețea de socializare un mesaj de adio. "Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc", este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook.

Postarea a fost văzută de sora tânărului, care a alertat întreaga familie. Părinții au încercat să-l ajungă din urmă, însă nu au reușit să ajungă la el la timp.

La câteva zile după accident, familia tânărului a transmis un mesaj presei: "Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respecta suferinţa pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate şi prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulţumim celor care au reuşit să ne înţeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate".

Ne puteți urmări și pe Google News

Șase persoane au murit, sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii prahovene Floreşti, după ce o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism în care se aflau cinci oameni. Toți cei șase oameni au murit în urma impactului.

George Dumitru, bărbatul care a provocat accidentul, avea 28 de ani, era din Bucureşti și lucrase în ultimii ani pe vase de croazieră şi văzuse aproape întreaga lume, spun membrii familiei şi apropiaţi ai acestuia. Motivul gestului său ar fi fost recenta despărțire de iubita sa.

În cealaltă maşină se aflau un bărbat de 44 de ani din Câmpina, aflat la volan, un alt bărbat, tot din Câmpina, un copil de 12 ani, o tânără şi o fetiţă. 

„Durere, durere, imensă durere pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm... până la moarte. Mă rog la Dumnezeu să îl ierte și să aibă grijă de sufletul lui...iar eu rămân cu o durere veșnică în inimă că 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, a scris pe Facebook fosta iubită a tânărului.