ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Un alt liberal se plânge că ar fi fost amenințat de pesediști

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Un alt liberal se plânge că ar fi fost amenințat de pesediști

După ce Crin Antonescu a afirmat că liberalul George Scutaru a fost amenințat de Victor Ponta, și liderul PNL Alba Iulia a relatat cum Liviu Dragnea și un alt lider al PSD au încercat să-l intimideze.

După ce liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat că premierul Victor Ponta a amenințat mai multe persoane cu închisoarea, printre care și pe liderul deputaților PNL, George Scutaru, un alt lider al liberalilor a relatat că a fost amenințat direct de Liviu Dragnea.

L-a supărat pe Dragnea

Liderul PNL Alba, Florin Roman, a declarat ieri că „ameninţarea a devenit o politică de stat”, relatând cele două episoade când a fost amenințat. „L-am invitat pe domnul Dragnea și la Alba Iulia, să facem o conferință despre regionalizare, iar domnul Dragnea mi-a transmis, la momentul respectiv, personal, că nu crede că îmi doresc să vină la Alba Iulia pentru că, dacă o să vină la Alba Iulia, o să aibă grijă domnia sa să mă pună la punct”, a declarat acesta, conform Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel de-al doilea episod relatat de președintele PNL Alba s-a consumat atunci când a solicitat demisia directorului CNADNR, membru al PSD, Narcis Neaga, pe care l-a acuzat, în decembrie 2013, că este vinovat de tamponările în lanț produse pe autostrada Sibiu - Orăștie, în care au fost implicate 31 de mașini, întrucât „a atribuit în mod absolut irațional deszăpezirea”.

„Un al doilea moment de acest gen s-a consumat după inaugurarea tronsonului de autostradă de pe culoarul IV, după ce a avut loc un accident în lanţ, iar eu am cerut demisia directorului CNADNR, un lider important al PSD, căruia nu o să îi dau numele pentru că nu pot face dovada fiind o discuţie telefonică, mi-a transmis că ar fi bine să nu mai cer demisia directorului CNADNR după acel accident întrucât premierul Victor Ponta este foarte supărat și mi-a transmis să îmi bag mințile în cap. I-am spus atunci că astfel de practici sunt caracteristici comuniștilor sau PSD-iștilor, și nu PNL”, a spus Roman.

Băsescu: Ponta e răzbunător

Și președintele Traian Băsescu, în interviul acordat joi B1 TV, a făcut referire la amenințarea lui Victor Ponta la adresa lui George Scutaru.

„Victor Ponta e un om răzbunător. Este de notorietate că face amenințări, el tot timpul amenință. Când e ceva ce nu îi convine, te ia cu duba”, a spus președintele Băsescu.