ULTIMĂ ORĂ! Fiica Ionelei Prodan RUPE TĂCEREA despre starea de SĂNĂTATE a cântăreței. Acesta este ADEVĂRUL: „Sper să-i dea Dumnezeu PUTERE”

ULTIMĂ ORĂ! Fiica Ionelei Prodan RUPE TĂCEREA despre starea de SĂNĂTATE a cântăreței. Acesta este ADEVĂRUL: „Sper să-i dea Dumnezeu PUTERE”

Multe scenarii legate de starea de sănătate a Ionelei Prodan au apărut în ultima vreme, iar fanii artistei nu mai știu ce să creadă.

Jurnaliștii de la Cancan au aflat adevărul din spatele misterului care se învârte în jurul acestui subiect. Anca, una dintre fiicele îndrăgitei artiste, a oferit detalii de ultimă oră. Medicii sunt optimiști că artista va fi externată și va reveni la viața cotidiană.

Ionela Prodan este, în continuare, internată în spitalul Elias din Capitală. Interpreta de muzică populară se află în stare gravă, dar luni a reușit să deschidă ochii și să vorbească cu fiicele ei. 

„Starea ei este mai bună. Medicii au reușit să o stabilizeze. Țin să precizez că niciodată nu a fost ținută în viață de aparate. A făcut o infecție, iarăși, la inimă, din cauza valvei pe care o are. Sora mea, Anamaria, doarme cu ea în spital. În fiecare noapte. În prima perioadă în care a stat la Elias, Ana nu s-a mișcat de lângă mama. Îi schimba singură perfuziile. Acum, de nouă zile, este la fel, lângă mama, secundă de secundă. Prea vorbesc toți idioții că este ținută în viață de aparate. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă repet, niciodată nu a fost ținută în viață de respectivele mașini. Mama se enervează enorm când vede toate bazaconiile care apar despre ea. O deranjează că apar tot felul de oameni care, pentru câteva milioane de lei vechi, merg la televizor și pretind că sunt prietenii ei. Iar ea nu i-a văzut niciodată în viața ei. Medicii ne-au anunțat că are șanse să treacă și peste această cumpănă. Sper să-i dea Dumnezeu putere”, a spus Anca, una dintre fiicele îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

Ionela Prodan, DECONECTATĂ de la aparate! Mesajul EMOȚIONANT al fiicei sale: „Să NU UIȚI niciodată că TE IUBESC!”