Cât de toxic ești, în funcție de zodie. Cele mai dificile persoane în relațiile interpersonale

Cât de toxic ești, în funcție de zodie. Cele mai dificile persoane în relațiile interpersonale Zodii. Sursa foto: Arhiva EVZ

Nativii unor zodii au trăsături care pot părea dificili în relațiile lor interpersonale. A fost întocmit și un top al celor mai toxice persoane, în funcție de zodie. Au fost luate în calcul puterea de manipulare, lipsa de loialitate sau controlul asupra unor alte persoane.

A fost întocmit un top al celor mai toxice persoane, în funcție de zodie. Pentru a fi realizat, astrologii au luat în calcul diverse trăsături, cum ar fi manipularea, lipsa de loialitate sau dorința de a controla alte persoane. Unele persoane pot avea și o agresivitate pasivă destul de pronunțată.

Acest comportament este ușor să îl recunoaștem la persoanele de lângă noi, dar nu și atunci când este vorba despre noi înșine. Astfel de trăsături pot afecta considerabil relațiile cu persoanele din jurul nostru.

Gemeni este considerată cea mai toxică zodie. Dualitatea se reflectă în personalitatea lor, care este una schimbătoare. Ei pot fi carismatici și adaptabili, însă în același timp pot fi și imprevizibili. Schimbarea de atitudine bruscă a nativilor poate fi dificilă pentru persoanele din jurul lor. Gemenii iubesc să îi bârfească pe alții și să creeze diverse drame. Au unele calități însă, în relația cu această zodie, trebuie să fii precaut pentru că manifestă tendințe toxice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scorpionul ocupă locul doi în ceea ce privește toxicitatea. Nativii acestui semn zodiacal sunt indivizi pasionali și intenși, însă pot deveni dominatori și manipulativi. Își doresc ca ei să dețină controlul, dar sunt și firi secretoase, ceea ce îi face dificili de înțeles. Atunci când sunt într-o relație, scorpionii sunt geloși și posesivi, ceea ce provoacă tensiuni.

Racul ocupă locul trei pe podium. Nativii acestei zodii sunt emotivi și sensibili, însă aceste trăsături pot avea și o latură mai puțin plăcută. Pot deveni capricioși și de multe ori nu își exprimă emoțiile sau sentimentele. Această reprimare a sentimentelor poate duce la comportamente toxice în relații. Racii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru abilitatea lor de manipulare. Pentru a obține tot ceea ce își doresc, își folosesc abilitățile puternice de comunicare.

Zodiacul cu 12 semne

Sursa: dreamstime.com

Clasamentul celor mai toxice persoane, în funcție de zodie

Berbecul se află printre cele mai toxice zodii, ocupând poziția a patra în clasament. Ei sunt plini de energie și au un spirit competitiv puternic. Își doresc mereu să iasă învingători și au tendința de a deveni dominatori și agresivi pentru ași atinge scopurile. Sunt încăpățânați, iar atunci când au o opinie nu se abțin în a o exprima. Acest lucru duce deseori la situații tensionate. Această zodie poate trece cu ușurință peste limite, rănindu-i astfel pe cei din jur.

Săgetătorul este o altă zodie toxică. Nativii acestui semn zodiacal se află pe locul cinci al clasamentului. Ei sunt firi aventuroase și libere, însă uneori pot deveni iresponsabili cu privire la acțiuni sau cuvinte. Vorbesc fără să gândească și au dificultăți în ași asuma greșelile. Pot deveni încăpățânați, moment în care pot fi toxici.

Vărsătorul este în mijlocul clasamentul celor mai toxice zodii. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt independente și rebele, împotrivindu-se deseori normelor. Uneori pot fi mult prea independenți și au dificultăți în a se încrede în persoanele din jurul lor. Din acest motiv devin reci și distanți.

Leul ocupă poziția a șaptea. De data aceasta vorbim despre persoane carismatice, mândre, care își doresc multă atenție. Nu sunt chiar atât de toxici însă, în unele cazuri, pot duce aceste trăsături la extrem și pot părea narcisiști. Uneori au dificultăți în a se înțelege cu persoanele din jur, din dorința de a-i manipula pe aceștia.

A opta poziție este ocupată de Fecioară. Ele sunt persoane atipice, care își doresc perfecțiune. Din acest motiv pot deveni critice și chițibușare, provocând tensiuni în relațiile lor. Perfecționismul lor poate determina o atitudine nesăbuită în fața schimbărilor sau imperfecțiunilor.

Patru zodii mai puțin conflictuale în relațiile interpersonale

Capricornul nu este printre cele mai toxice zodii însă ambiția lui și tendința de asumare pot fi uneori copleșitoare. Ei pot părea distanți și serioși, imagine din cauza căreia pot fi percepuți ca persoane toxice.

În clasamentul celor mai toxice persoane în funcție de zodie, Balanța ocupă locul 10. Acești indivizi sunt dornici să păstreze echilibrul și să evite conflictele. Cu toate acestea, pot deveni pasivi și indeciși. Sensibilitatea lor la critică și respingere poate duce la apărare și comportament defensiv.

Penultima poziție este ocupată de Taur, o fire de încredere și puternică. Unii nativi pot deveni încăpățânați, în timp ce alții ar putea avea dificultăți de adaptare. Materialismul lor poate determina o atitudine toxică în relații.

Peștii reprezintă semnul zodiacal cel mai puțin toxic. Acești indivizi sunt amabili și dispuși să își arate compasiunea pentru orice ființă vie. Această sensibilitate excesivă a lor îi poate face vulnerabili în fața persoanelor toxice, potrivit sosyncd.com.