Înainte de a intra în direct la „Acces direct”, emisiunea ce i-a adus celebritatea, Vulpiţa s-a întâlnit în culise cu Jador, manelistul care a reacţionat ironic după ce vasluiana l-a depăşit pe YouTube, în preferinţele românilor.

Amintim că femeia al cărei nume real este Veronica Stegaru a fost pe locul 1 în „trending” după ce a lansat o melodie cu Axinte, iar Jador nu şi-a putut cenzura uimirea, mai ales că acea poziţie îi aparţinea lui, de obicei.

Acum, cei doi s-au întâlnit la Antena 1 şi au purtat un dialog care spune multe despre stadiul relaţiei dintre ei:

„Jador: Veronica! Nu pot să cred… Filmează! Hai, filmezi? Veronica! (n.r. – a salutat-o şi i-a sărutat mâna, moment în care Vulpiţa l-a întrebat de ce este invidios pe ea)

Nu pot să cred. O cunosc pe Veronica, nu încercați să băgați… (n.r. – strâmbe). Veronica, stai jos, Veronica. E o șmecheră, mă, e o șmecheră, voi nu vă dați seama că e Veronica aici. Ce mai faci, Veronica?

Vulpiţa: Bine.

Jador: Ești o șemecheră…

Vulpiţa: Viorel e plecat în țările calde.

Jador: Tu ești singură acum, nu ești cu Rafael?

Vulpiţa: Singurăăăă…”

După acest schimb de replici, unii dintre fanii Vulpiţei au reacţionat pe reţelele de socializare şi au spus că favorita lor a dat o nouă lovitură de imagine dominându-l pe Jador şi faţă-n faţă după ce o făcuse anterior pe YouTube.