Evenimentul Zilei > International > Vladimir Putin spune că acuzaţiile împotriva lui Donald Trump au fost „inventate”
Vladimir Putin spune că acuzaţiile împotriva lui Donald Trump au fost „inventate”

Vladimir Putin spune că acuzaţiile împotriva lui Donald Trump au fost „inventate”

Președintele rus, Vladimir Putin, spune că Senatul american va respinge moțiunea, permițându-i să continue în funcția de președinte al SUA.

Vladimir Putin, a declarat astăzi în cadrul conferinței sale anuale de la Moscova că mișcarea este o continuare a luptei democraților împotriva lui Trump: „Partidul care a pierdut alegerile din 2016 continuă lupta prin alte mijloace”, a spus preşedintele rus.

„Mai trebuie să treacă şi prin Senat, unde republicanii sunt majoritari. Şi este puţin probabil că îşi doresc să înlăture de la putere un reprezentant al partidului lor pe baza unor acuzaţii complet inventate”, a declarat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a mai spus că acuzațiile împotriva lui Trump au fost „inventate” și că este puțin probabil ca Senatul american să-l înlăture pe Trump din funcție.

Mai mult, Putin a asemănat acuzațiile actuale asupra lui Trump cu ancheta hilară despre amestecul Rusiei în alegerile din 2016, pe care Putin a considerat-o lipsită de temei.

Putin a mai adăugat că Rusia este gata să cadă la o înţelegere cu un nou tratat privind armele cu Statele Unite, dar că nu a existat niciun răspuns la propunerile Rusiei, titrează express.