Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Plăcerea vinovată a Mihaelei Rădulescu, ori de câte ori vine în România. ”Să fie proaspăt, roz și tăiat subțire!”

VIDEO. Plăcerea vinovată a Mihaelei Rădulescu, ori de câte ori vine în România. ”Să fie proaspăt, roz și tăiat subțire!”

La prima vedere, Mihaela Rădulescu pare că are un regim alimentar extrem de bine pus la punct și că ieșirile ei în oraș sunt doar în restaurante cu mâncare fină, extrem de sănătoasă și care nu are atât de multe calorii. Ei bine, vedeta TV ne-a mărturisit că una dintre cele mai mari plăceri culinare este sandvișul cu parizer și muștar de Tecuci.

În timp ce mulți români asociază gustul parizerului cu perioade nu tocmai favorabile ale vieții lor, considerând că sanvișul cu acest mezel le aduce aminte de momentele când nu stăteau bine din punct de vedere financiar și își puteau permite doar acest aliment. Nu este și cazul Mihaelei Rădulescu, care declară că abia așteaptă să revină în țară pentru a retrăi gustul copilăriei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

„Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană. Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate”, a povestit Mihaela pentru EVZ. Conform propriilor declarații, se pare că silueta invidiată de multe femei nu se datorează unui regim drastic, ci tocmai faptului că nu-și frustrează organismul atunci când are pofte.

„Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac. Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții”, ne-a mai spus Mihaela Rădulescu.

„Mi se pare mișto să-ți faci și poftele”

Atât de des a fost văzută mușcând cu poftă dintr-un sadviș cu parizer încât toți colegii îi aduc pe platourile de filmare mezelul mult râvnit. „Mă plasează gustul parizerului unde vreau eu, în Rai. Am o plăcere când o mănânc și nu mă interesează. Colegii mei din PRO știu toți de această plăcerea mea și când ne mai întreabă cu ce să ne mai aducă în pauzele de filmare, eu nici nu trebuie să zic că ei știu că mie trebuie să-mi aducă parizer și muștar. E deja subînțeleasă această situație. Eu am și noroc cumva că nu am intoleranțe, nu am alergii, nu am restricții de genul ăsta și repet mănânc foarte sănătos, după care brusc poți să mă vezi ori cu o sharoma în mână, ori cu un parizer, ori cu ceva de care îmi e poftă și de la care nu vreau să mă opresc pentru că mi se pare mișto să-ți faci și poftele”, ne-a mai declarat vedeta TV.

Video: Răzvan Vălcăneanțu