Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu şi-a deschis sufletul după 13 ani. Ziua care o bântuie și azi
Mihaela Rădulescu şi-a deschis sufletul după 13 ani. Ziua care o bântuie și azi

Mihaela Rădulescu şi-a deschis sufletul după 13 ani. Ziua care o bântuie și azi

În podcastul „Cu Inima la Vedere”, Mihaela Rădulescu i-a dezvăluit jurnalistei Amalia Enache care au fost motivele care au stat în spatele unora dintre cele mai importante decizii din viaţa ei.

Astfel, cea care în ultimii ani a prezentat reality show-ul Ferma la Pro TV a explicat că mutarea în Monaco nu a fost un moft de divă. Plecarea din România în Principat a fost forţată de insistenţa paparazzilor din România, despre care a spus că o vânau non-stop.

Apoi, Mihaela Rădulescu s-a referit la divorţul care a durat doar 10 minute şi care a confirmat ruptura oficială de milionarul Elan Schwartzenberg. Vedeta TV crede că dacă analiza situaţia mai bine, nu s-ar fi ajuns la acea decizie despre care crede că a avut un anumit impact asupra fiului ei, Ayan.

Mihaela Rădulescu a procedat ca orice mamă

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan. Eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște. Era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădiniția, iar eu trebuia să merg după el.

Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac şi nu m-am mai gândit la mine.

Când m-a întrebat copilul «mama, tu de ce nu mergi cu mine în parc?», atunci a fost declicul. Mi-am dat seama că îl trimiteam în parc ori cu bunica sau cu oricine se afla prin preajmă pentru că eu nu puteam să ies cu el. Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii…

Agresivitatea, Monaco şi copilăria normală

Era și un soi de agresivitate în perioada aia. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Totuşi, ca orice mutare, şi plecarea la Monaco a necesitat o perioadă de acomodare, peste care diva n-a trecut uşor. Chiar a fost nevoită să apeleze la sfaturile unui psiholog: „Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul.

Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false. A doua amintire dragă a mea este că, după o săptămână în Monaco, merg în parc cu copil și îmi spune: «Mamă, ai venit cu mine în parc.» Am realizat: copilul meu este liber.”

Divorţul pe care îl regretă şi azi

Privind în urmă la acea perioadă, Mihaela Rădulescu este de acord că a fost cam impulsivă când a luat decizia de a se despărţi de omul de afaceri. Cei doi erau căsătoriţi din 2004 şi au divorţat în octombrie 2008.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a completat Mihalea Rădulescu în podcastul care poate fi urmărit integral mai jos.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: