Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI: ”Țipați să ajung în închisoare și pentru că AM PARTICIPAT LA ASASINAREA LUI KENNEDY”
Victor Ponta lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI: ”Țipați să ajung în închisoare și pentru că AM PARTICIPAT LA ASASINAREA LUI KENNEDY”

Victor Ponta lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI: ”Țipați să ajung în închisoare și pentru că AM PARTICIPAT LA ASASINAREA LUI KENNEDY”

În urma unui articol cu titlul ”Cum scăpăm de Victor Ponta”, fostul premier a reacționat pe facebook ironic. Victor Ponta a înșirat o listă de activități pe care le-a reușit în perioada în care a condus exectivul (2012 – 2015).

Redăm în totalitate postarea fostului premier pe pagina sa de facebook.

”Păi să vă ajut eu și să vă spun cum scăpați de mine foarte ușor (și eu de voi)!
-Luați țara din dezastru economic și o aduceți în 4 ani pe locul 1 la creștere în Europa;
-Țineți 4 ani fără să tăiați la nimeni un leu, adăugând ceva la pensii și salarii;
-Deblocați fondurile europene și aduceți 10 miliarde de euro în țară;
-Lăsați TVA, CAS, impozit pe dividende, pe microîntreprinderi așa scăzute cum le-am făcut eu;
-Construiți că mine școli și maternități (nu penitenciare);
-Scădeți taxele consulare pentru românii din afară țării cum am făcut eu și luptați-vă pentru drepturile lor în țările respective-nu îi folosiți doar la vot după care uitați de ei;
-Purtați-vă cu românii precum cu un popor european liber-nu iobagi pe plantațiile străinilor, umiliți și manipulați de arendașii și vătafii autohtoni.
 
 Dacă faceți aceste lucruri promit să îmi păstrez contul de Facebook doar pentru poze de familie și să merg la televizor doar la emisiuni de sport!
 
 Până atunci însă văd doar un imens Sistem de Propagandă care folosește toate instrumentele guvernării să se lupte cu un om-pe "persoană fizică"!  Guvernul îmi ia titlul de doctor din 2003, Macovei vrea să mă dea afară din Barou unde sunt membru din 2005, țipați să ajung în închisoare și pentru că am participat la asasinarea lui Kennedy, vă luptați contra "comunistului" Ponta care avea 17 ani la Revoluție și a fost lider de elevi în Piața Universității!
 
 Îmi pare rău, dar asta se pare că nu ține la oameni-pe ei îi interesează punctele alea de la început nu obsesiile și meschinăriile antiPonta!
 
 Așa că v-am spus ce să faceți-vă urez sincer succes!
 
 PS-eu nu candidez la nimic ( cu excepția locului de simplu deputat PSD) așa că spuneți ce vreți despre mine! Dar o să ajut PSD și ALDE să câștige în Decembrie cu un scor că în 2012-că să vedeți că doar cu injuratul și ură nu merge mereu!”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: