Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ciutacu: Trebuie să fii dus cu capul ca să pretinzi că Sandra Stoicescu nu ştie cum se face un interviu
Victor Ciutacu: Trebuie să fii dus cu capul ca să pretinzi că Sandra Stoicescu nu ştie cum se face un interviu

Victor Ciutacu: Trebuie să fii dus cu capul ca să pretinzi că Sandra Stoicescu nu ştie cum se face un interviu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacţionat pe pagina personală de socializare, luând apărarea Sandrei Stoicescu, după ce Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audioviziualului, a declarat că nu a reacționat profesional când Dragnea a povestit despre presupusa tentativă de asasinat.

Victor Ciutacu scrie în comentariul său că Dorina Rusu nu avea niciun motiv să spună că jurnalista nu şi-a făcut treaba profesionist.

"Nu l-am văzut pe Dragnea la A3, da’ trebuie să fii dus cu capul ca să pretinzi că Sandra Stoicescu nu ştie cum se face un interviu. Iar să fii membru CNA şi s-o arzi deontologic a autosesizare, când toată cariera ta jurnalistică se rezumă la “nevasta/văduva ilustrului liberal”, denotă că nici nu ai trecut vreodată pe lângă bunul simţ", a comentat Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Care sunt acuzațiile Dorinei Rusu

Membra CNA a declarat: "Când un politician face afirmaţii iresponsabile într-o emisiune de televiziune, moderatorul este obligat să-l readucă cu picioarele pe pământ, dar acest lucru nu s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 3", a concluzionat  Dorina Rusu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: