Victor Ciutacu, mesaj pentru echipa națională a României, după eliminarea de la Euro 2024

Victor Ciutacu, mesaj pentru echipa națională a României, după eliminarea de la Euro 2024 Victor Ciutacu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Victor Ciutacu a dorit să exprime recunoștința sa față de jucătorii din echipa națională a României, în urma eliminării din optimile de finală la Euro 2024. Tricolorii au fost învinși marți cu scorul de 0-3 de Olanda.

Prezentatorul de la România TV a remarcat că, după eliminarea tricolorilor de la Euro 2024, mulți au regretat că echipa nu a ajuns în sferturi, mai ales după un parcurs impresionant și în ciuda etichetării adversarilor care i-au considerat drept cea mai slabă echipă.

Victor Ciutacu, mesaj de mulțumire pentru „tricolori”

„Ați învins categoric Ucraina, răcorind acea mare masă de oameni, sătulă de umilințe. Ați unit un popor dezbinat, pentru a vă susține. Ați jucat și v-ați luptat la propriu cu adversari mult mai bine cotați. Nu v-ați căutat alibiuri”, a punctat jurnalistul în mesajul său pentru echipa națională.

Victor Ciutacu a subliniat că echipa națională a României a demonstrat caracter, tupeu și tenacitate și a arătat o solidaritate de familie, unitate și spirit de sacrificiu, reprezentând o forță de grup remarcabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prezentatorul TV a mai adăugat că echipa națională a reușit prin performanța sa să strângă 100.000 de români care s-au dus să-i vadă în Germania, „nu l-a furat”, ci la „cheltuit”.

Echipa României

Echipa României. Sursa foto: Facebook

Mai mult, spune Victor Ciutacu, „tricolorii” au reușit să arate o altă față a românilor, care a uimit întreaga omenire.

Jurnalistul aplaudă reușitele echipei naționale

„Ați reușit să blocați orice activitate colaterală în România în timpul meciurilor voastre.

Ați scos din amorțire, cât și din lehamite, oameni acriți și exasperați de eșecurile majore și repetate ale fotbalului românesc, inclusiv pe mine, lucru pentru care vă mulțumesc în numele meu, al postului nostru de televiziune și în general al suporterilor care au stat trup și suflet alături de voi”, a mai adăugat Victor Ciutacu în mesajul său pentru „tricolori”.

Echipa națională a României a fost eliminată marți seară în optimile de finală ale Campionatului European. Asta după ce a suferit o înfrângere cu scorul de 3-0 în fața Olandei, la Munchen. Naționala a avansat în optimi după ce a ocupat locul întâi în grupa E.

Revista presei