Evenimentul Zilei > Monden > Vica Blochina face dezvăluiri de la Survivor. Cine este concurentul care încinge mereu spiritele și caută conflictele
Vica Blochina face dezvăluiri de la Survivor. Cine este concurentul care încinge mereu spiritele și caută conflictele

Vica Blochina face dezvăluiri de la Survivor. Cine este concurentul care încinge mereu spiritele și caută conflictele

Vica Blochina face dezvăluiri despre concurenții de la Survivor și spune că unii concurenți nu sunt așa cum se văd la televizor, iar atunci când nu sunt filmați scot ce e mai rău din ei.

Fosta balerină a vorbit de curând despre eliminarea lui DOC din emisiune, care în ultimele zile din Dominicană a intrat într-un conflict aprins cu Ada Dumitru. Asta a dus la eliminarea cântărețului, deși Vica Blochina spune că artistul ar fi meritat să mai stea în competiție.

Vica Blochina consideră că DOC nu trebuia să plece din competiție

Vica a dezvăluit că în ciuda comportamentului violent pe care DOC l-a afișat în ultima perioadă, el nu este deloc așa pe interior, iar la răbufnirea lui au stat alți factori, pe care artistul nu i-a putut gestiona. Aceasta a acuzat-o pe Ada Dumitru de rele intenții, spunând că ea este cea care mereu a căutat conflictele și a vrut să bage zâzanie în echipă.

„Cine a urmărit cu atenție „Survivor România”, poate să vadă că tot ce a zis Doc despre fiecare concurent în parte este adevărat. Doc este un bărbat foarte inteligent, doar că nu știe să-și gestioneze stresul și răbufnește. Însă repet, dacă ar fi folosit tonul potrivit, poate ar fi avut de partea lui mai mulți telespectatori și nu ar fi plecat acasă”.

Vica a continuat: „Cât despre ultimul conflict dintre Doc și Ada, oamenii de acasă văd singuri adevărul. Cine pe cine a provocat. Ada provoacă pe toate părțile. Efectiv din toate punctele de vedere”.

Ada Dumitru caută să provoace pe toată lumea

Vica Blochina a dezvăluit că Ada Dumitru umbla adesea complet goală pe plajă, în fața bărbaților, cutând mereu să-i provoace. În plus, fiica actriței Iulia Dumitru este o persoană care inițial se dă bine pe lângă om, iar apoi caută să-l atace cu orice. „Păi ea chiar umblă dezbrăcată, și când zic dezbrăcată, mă refer la complet goală, pe plajă, în fața bărbaților”, a spus Vica Blochina.

Aceasta a mai spus că pentru ea, Ada nu este decât o femeie care și-a ales prost strategia și a confundat Survivor cu mahalaua. Vica este de părere că nu poți să pozezi în victimă atât timp cât tu ești cel care provoacă toate conflictele, menționând că așteaptă acum să vadă care va fi noul concurent care va fi luat în vizor de Ada, potrivit ego.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: