Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ DE LA PRO TV şi-a înşelat soţia! IMAGINI CU AMANTA. Scandal imens, tabloide în alertă
O VEDETĂ DE LA PRO TV şi-a înşelat soţia! IMAGINI CU AMANTA. Scandal imens, tabloide în alertă

O VEDETĂ DE LA PRO TV şi-a înşelat soţia! IMAGINI CU AMANTA. Scandal imens, tabloide în alertă

O cunoscută vedetă de la Pro Tv pare că nu mai ține cont de căsnicia de aproape patru ani pe care o are și lasă imaginația să urce la cote înalte, alături de...amanta sa. Celebrul actor a fost surprins în ipostaze intime cu o femeie care, culmea, îi este colegă de breaslă.

Bebe Cotimanis, un personaj cunoscut și iubit de toți românii datorită rolurilor avute, de-a lungul timpului, în numeroase seriale și telenovele pare să fie foarte, foarte îndrăgostit.  Doar că nu de soția sa, ci de o altă femeie care îi este, culmea, colegă de teatru.

Bebe Cotimanis, un îndrăgit nume al teatrului și televiziunii românești s-a căsătorit, în urmă cu aproape patru ani, cu un cunoscut make-up artist, Florina Mărcuță, alături de care a lăsat mereu impresia că trăiește povestea vieții sale.

În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au decis să se căsătorească în mare secret. „Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.
Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată, scrie Spy News.

Cu toate acestea, lucrurile par a sta altfel în ceea ce-l privește pe marfele actor. Deși imediat după oficializarea relației cu Florina, Bebe Cotimanis a spus, în repetate rânduri, că partenera sa de viață este perfectă, iar relația lor la fel de perfectă, timpul pare că i-a schimbat viziunea actorului.

De ceva timp, Bebe Cotimanis nu se mai bucură în mod deosebit de traiul alături de soția lui, ci de cel pe care îl are alături de o altă femeie, actriță la rândul ei, Iulia Dumitru, iar surse apropiate de ei, din teatrul din Pitești la care lucrează amândoi susțin că între ei se desfășoară o adevărată poveste de dragoste, informează Spy News.

Bebe Cotimanis  a fost surprins în ipostaze intime cu amanta sa, actrița Iulia Dumitru, în timp ce aceștia se bucurau de o mică plimbare la Mănăstirea Curtea de Argeș  loc în care, după cum mai informează Spy News, au dovedit că sunt foarte credincioși, au aprins mai multe lumânări, s-au rugat timp îndelungat și, la plecare, au cumpărat și o serie de suveniruri care, probabil, ar urma să le aducă aminte de mica lor escapadă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: