Vasile Blaga despre cei care au jignit-o pe Elena Udrea: "Este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri"

Vasile Blaga despre cei care au jignit-o pe Elena Udrea: "Este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri"

Întrebat dacă în şedinţa de joi a Coelgiului Director i-a luat apărarea Elenei Udrea, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a spus că "nu este permis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri".

"Eu nu am discutat niciodată public şi nu am relatat public discuţii din interiorul partidul în cei 22 de ani şi nu o să fac nici acum. Totuşi, un lucru o să spun: este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri, mai ales când e vorba, totuşi, de o doamnă", a spus Vasile Blaga. Totodată, întrebat dacă în şedinţa de ieri a Colegiului Director a făcut-o mincinoasă pe Monica Macovei, el a evitat să dea un răspuns, arătând, totuşi, că discuţiile din interior pot fi "mai aspre" uneori. "Niciodată nu am comentat discuţiile din interior. Ele pot să fie şi mai aspre uneori, dar important este ca, după ce deciziile au fost luate, ele să fie respectate de forul respectiv, deocamdată de Colegiul Director şi o să vedem mâine ce va decide Consiliul Naţional de Coordonare", a răspuns Vasile Blaga. Citiţi şi:

  • CINE MERITĂ SĂ CONDUCĂ PDL. Topul organizaţiilor judeţene cu cele mai mari procente la locale
  • Stabilizarea PDL, o ecuaţie cu trei necunoscute
  • Mihai Stănişoară vrea o funcţie de conducere în PDL
  • Unii lideri de filiale spun că l-ar vrea pe Blaga şef la PDL
  • Adrian Năstase: "Tăvălugul propriilor decizii i-a adus aici pe liderii PDL"
  • Sondaj CSOP. MRU, peste Blaga. Blaga nu a captat încrederea românilor mai mult decât Udrea şi Boc