Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, actualmente preşedintele PSDi, a fost invitatul jurnalistului Val Vâlcu în studioul DC News, unde a vorbit despre campania electorală pentru alegerile europarlamentare 2019, dar şi despre extrădarea lui Radu Mazăre şi cum a fost ea folosită ca mijloc electoral, scrie DCNews.

„S-a încercat şi în această campanie, cred eu, ca mişcare electorală, aducerea lui Mazăre, crezând cu unii vor câştiga, mergând tot pe şmecheria cu corupţia. Nu ştiu dacă ne vom opri, dacă şi următoarea campanie va fi tot cu corupţia, dacă şi următoarele vor fi la fel. Dacă în următorii trei, patru ani vom rămâne cantonaţi tot între Coldea, Kovesi, Oprea şi aşa mai departe, nu ştiu ce vor înţelege românii”, a explicat Marian Vanghelie. 

Radu Mazăre a fost adus în România pe 20 mai din Madagascar, pentru a-şi ispăşi pedeapsa în penitenciarul Rahova. Fostul primar al Constanţei a fost condamnat de Instanţa Supremă în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje la 9 ani de închisoare cu executare. 

Fostul primar al Constanței a petrecut prima noapte în spatele gratiilor și urmează să fie adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), marţi, la ora 14:30.

Te-ar putea interesa și: