Valentyna Dunca, mai mult decât provocatoare. Madonna de Rusia și-a uimit fanii

Valentyna Dunca, mai mult decât provocatoare. Madonna de Rusia și-a uimit fanii Sursa foto: Arhiva EVZ

Valentyna Dunca a explicat non șalant că se consideră un fashion-icon. Mai mult, rusoaica Valentyna se consideră egalul divei Madonna în materie de ținute.

Valentyna Dunca, soția președintelui CJ Caraș Severin, a fost surprinsă în Capitală în timp ce se afla într-un magazin de lux. Nimic deosebit, însă ținuta aleasă cu siguranță a întors multe capete.

Valentyna Dunca într-o ținută mai mult decât provocatoare

Partenera politicianului s-a cazat la hotelul Mariott din Capitală, prilejul perfect pentru a vizita magazinul de lux, Louis Vuitton, aflat la parterul hotelului. Într-o ținută mai mult decât provocatoare, Valentyna Dunca a surprins pe toată lumea cu straiele vestimentare cu care a ales să defileze pe holurile hotelului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebată de unde se inspiră pentru alegerea ținutei, rusoaica Valentyna Dunca a explicat non șalant că se consideră un fashion-icon. Mai mult, Valentyna se consideră egalul divei Madonna în materie de ținute. Ținuta de un roșu aprins mai că te trimite cu gândul la un concert burlesque din New York.

„Eu sunt Madonna”

La scurt timp după ce a terminat emisiunea la care a fost invitată Madonna de Rusia a considerat că o sesiune de shopping i-ar prinde bine. Unde în altă parte dacă nu chiar în interiorul hotelului Mariott la magazinul Louis Vuitton. Valentyna Dunca de grabă a intrat în magazinul cu pricina, însoțită de traducătoare și de o plasă misterioasă. Plasă de care nu s-a dezlipit fel și chip.

Punga opacă adăpostea două sticle de Jager. Totuși, temperaturile de afară au scăzut semnificativ în ultima perioadă. Rusoaica a ieșit din magazinul de lux, aparent niciun articol vestimentar nu i-ar fi făcut cu ochiul, și s-a îndreptat în magazinul de vizavi, scrie Cancan.

Cuplul Dunca la cumpărături

sursă foto: Arhiva EvZ

Valentyna Dunca nu renunțat sub nicio formă la sticlele de tărie

Nu a poposit prea mult nici acolo. A ieșit grăbită și s-a dus țintă spre recepția hotelului pentru a face check-out-ul. În tot acest timp, traducătoarea a urmărit-o îndeaproape. A predat repede cheia de la cameră. Cum zborul spre Timișoara era programat în cursul serii, diva de Rusia și traducătoarea ei și-au pierdut timpul în restaurantul hotelului, unde au luat cina și s-au relaxat.