Evenimentul ZileiSocialVaccinul ne pune copiii în pericol. Descoperire tulburătoare despre Pfizer și alte companii gigant

Vaccinul ne pune copiii în pericol. Descoperire tulburătoare despre Pfizer și alte companii gigant

Vaccinul ne pune copiii în pericol. Descoperire tulburătoare  despre Pfizer și alte companii gigant
Un nou studiu condus de Christopher Exley, Ph.D. a constatat că conținutul de aluminiu din vaccinurile pentru sugari nu este în mare parte monitorizat și uneori depășește cantitatea enumerată în fișa produsului.
Echipa lui Christopher Exley a lansat, de asemenea, un studiu care arată o legătură puternică între expunerea la aluminiu și un tip de boală Alzheimer.

Defender a scris recent despre decizia Universității Keele de a întrerupe fluxul primar de finanțare – donații caritabile – pentru renumitul grup de cercetare din Marea Britanie, condus de Christopher Exley, profesor de chimia bioanorganică – o ramură a chimiei care are ca scop examinarea rolului pe care îl au metalele în funcționarea metabolică a organismelor vii.

Ca rezultat direct al acțiunilor lui Keele, laboratorul Exley se va închide pe 31 august, punând capăt a trei decenii de cercetare independentă și de ultimă generație, elucidând efectele aluminiului asupra sănătății de-a lungul vieții umane.

Chiar și în fața închiderii iminente a laboratorului lor, grupul Exley continuă să publice și să adauge studii la lista deja impresionantă din aproximativ  200 de publicații .

Cele mai recente două studii ale cercetătorilor (unul care se concentrează pe conținutul de aluminiu în mare măsură ne-monitorizat al vaccinurilor pentru sugari, celălalt pe asocierea puternică a aluminiului la boala Alzheimer) subliniază de ce cercetarea independentă este atât de importantă și atât de amenințătoare pentru statu quo.

Aluminiu în vaccinurile pentru sugari – „asemănător cu o loterie”

Unul dintre studii,  publicat  în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, a constatat că cantitatea de aluminiu pe care un copil o primește într-un vaccin, departe de a fi previzibilă sau controlată, pare a fi „asemănătoare unei loterii”.

Grupul a analizat conținutul de aluminiu al 13 vaccinuri pentru sugari fabricate de  GlaxoSmithKline, Merck, Sanofi Pasteur și Pfizer. În 10 din 13 vaccinuri, cantitatea măsurată de aluminiu nu a reușit să se potrivească cu cantitatea de aluminiu raportată de producători în pliantele de informații pentru pacienți. Analiza dintre vaccinuri și loturi de vaccinuri a relevat următoarele:

-șase dintre vaccinuri (aproximativ jumătate), inclusiv Pfizer -Prevnar 13 – conțineau o cantitate statistic semnificativă mai mare de aluminiu în comparație cu datele producătorului

-patru dintre vaccinuri conțineau semnificativ mai puțin.

Pentru fiecare marcă de vaccin, gama de conținut de aluminiu „a variat considerabil”

Nici Agenția Europeană pentru Medicamente, nici Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA nu au putut confirma că măsoară în mod independent sau de rutină conținutul de aluminiu al vaccinurilor pentru sugari, indicând în schimb că se bazează pe datele producătorilor (deficiente).

Aceste descoperiri „nu liniștitoare” sugerează, potrivit cercetătorilor, „că producătorii de vaccinuri au un control limitat asupra conținutului de aluminiu al vaccinurilor lor”, iar conținutul de aluminiu „al vaccinurilor individuale din loturile de vaccinuri variază semnificativ”.

Având în vedere neurotoxicitatea cunoscută a aluminiului, cercetătorii au subliniat, de asemenea, că „nu ne putem permite să fim mulțumiți de injecție la sugari” – o poziție pe care grupul Exley a subliniat-o în mod repetat  și care este  împărtășită de  alți experți.

Accesează: