Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaccinarea s-a reluat la centrul din Piața Constituției, după avaria de miercuri. Aglomerație de pacienți
Vaccinarea s-a reluat la centrul din Piața Constituției, după avaria de miercuri. Aglomerație de pacienți

Vaccinarea s-a reluat la centrul din Piața Constituției, după avaria de miercuri. Aglomerație de pacienți

Centrul de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei și-a reluat activitatea în această dimineață, în jurul orei 8.20, după ce s-a făcut aprovizionarea cu dozele de vaccin necesare.

Procesul de vaccinare a fost reluat, în această dimineață, la centrul de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei, după ce o avarie a dus la suspendare, în ajun.

Activitatea centrului de vaccinare din Piaţa Constituţiei a fost reluată în această dimineață, în jurul orei 8.20. Vaccinarea a fost întreruptă în cursul după amiezei de miercuri, 12 mai, din cauza unei defecțiuni la rețeaua electrică din zona centrală a Municipiului București, care a produs o pană de curent electric.

În cursul dimineții, câteva sute de persoane, cu autoturisme s-au strâns în fața centrului de vaccinare, așteptând să fie reluat procesul de imunizare. Centrul a fost aprovizionat cu noi doze de vaccin necesare necesare bunei desfășurări a activității pe parcursul acestei zile, iar vaccinarea s-a reluat.

Miercuri după amiază, activitatea în centrul de vaccinare drive-through de la Piața Constituției a fost csuspendată.

O defecțiune a suspendat activitatea în centrul de vacinare.

O defecțiune la reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a dus la întreruperea energiei electrice și, implicit, la suspendarea procesului de vaccinare, a informat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

„În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14,30, ca urmare a unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei.

Drept urmare, a fost anunţat imediat dispeceratul Enel, care a confirmat defecțiunea și a anunțat că a trimis o echipă de tehnicieni pentru remedierea defecţiunii.

„Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15,30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare”, se arată într-o comunicare a ASSMB.

ASSMB susţine că miercuri, până la momentul opririi activităţii, 341 de persoane au fost imunizate anti -COVID -19. Potrivit aceleiaşi surse, joi, activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va desfășura normal, conform programului obișnuit, până la ora 20.00.

vacciare, pandemie covid 19
Centru de vaccinare tip drive-through din Bucuresti, in parcarea de la Piata Constitutiei.
Centru de vaccinare tip drive-through din Bucuresti, in parcarea de la Piata Constitutiei.

Vaccinare drive-thru

Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului, pandemie, covid 19,
vaccinare, vaccin, pandemie, covid 19
Vaccinare in masina, pandemie, covid 19,
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: