Evenimentul Zilei > Monden > V-ați bucura să aveți un copil transgender? Actrița Jamie Lee Curtis pare în culmea fericirii
V-ați bucura să aveți un copil transgender? Actrița Jamie Lee Curtis pare în culmea fericirii

V-ați bucura să aveți un copil transgender? Actrița Jamie Lee Curtis pare în culmea fericirii

Actrița Jamie Lee Curtis a declarat că e foarte mândră de faptul că fiul ei și al lui Christopher Guest a „devenit fiica noastră Ruby”.

Trăim o epocă interesantă, în care până și sentimentele părintești par să se schimbe. Dacă multora dintre noi aflarea veștii că avem un copil transgender ne-ar provoca un șoc, actrița Jamie Lee Curtis pare să se bucure din toată inima.

„Fiul nostru a devenit fiica noastră Ruby”

Artista a dezvăluit recent că cel mai mic dintre copiii pe care îi are cu soțul său, Christopher Guest, este o femeie transgender. În timp ce discuta despre „metamorfozarea constantă” a vieții sale, Jamie a explicat că „fiica ei” a ajutat-o ​​să depășească ideea că identitatea de gen este dată de sexul biologic.

„Am urmărit cu mirare și mândrie cum fiul nostru a devenit fiica noastră Ruby”, a declarat Jamie.
Ruby, care are acum 25 de ani, lucrează ca editor de jocuri pe computer și urmează să facă pasul cel mare anul viitor. „Ea și logodnicul ei se vor căsători anul viitor, iar nunta o voi oficia eu”, a anunțat Jamie.
Fiica cea mare a lui Jamie, Annie, are acum 34 de ani, este căsătorită și lucrează ca instructor de dans, scrie buzzfeed.com.

Jamie Lee Curtis a devenit dependentă de opioide după o operație la ochi

Jamie Lee Curtis este una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood. A ajutat-o mult în carieră faptul că a avut drept părinți doi actori celebri- Tony Curtis şi Janet Leight. În ciuda succesului, actrița a mărturisit că a fost o perioadă în viața ei în care a fost dependentă medicamente împotriva durerii.
Totul a început în 1989, când, după o operație banală la ochi, un medic i-a prescris un medicament din categoria opioidelor. Acest medicament i-a deschis actriței apetitul. A început să ia medicamente împotriva durerii cu pumnul. Ajunsese să fură medicamente de la prieteni și familie, inclusiv de la sora ei, Kelly, prima care a aflat de problema ei cu drogurile.