Evenimentul Zilei > Actualitate > Usain Bolt A SPART GHEAȚA în fotbalul profesionist! PRIMELE GOLURI pentru cel mai rapid om al planetei | VIDEO
Usain Bolt A SPART GHEAȚA în fotbalul profesionist! PRIMELE GOLURI pentru cel mai rapid om al planetei | VIDEO

Usain Bolt A SPART GHEAȚA în fotbalul profesionist! PRIMELE GOLURI pentru cel mai rapid om al planetei | VIDEO

De opt ori campion olimpic, deţinător al recordurilor mondiale în probele de 100 şi 200 de metri, fostul atlet jamaican Usain Bolt (32 de ani) a marcat primele goluri în fotbalul profesionist.

Celebrul Usain Bolt joacă în ofenisva echipei australiene Central Coast Mariners, și a încris primele sale goluri în amicalul cu Macarthur South West United. Fostul atlet a îmbrăcat, așadar, pentru a treia oară tricoul trupei australiene, aflându-se la ora actuală încă în probe la Central Coast Mariners.

Mi-am îmbunătățit jocul, dar nu știi la ce nivel ești până nu joci un meci oficial, așa că trebuie să merg și să văd ce am de făcut sau dacă va trebui să continui sau nu. Trag de mine și trebuie să pun totul în practică, așa că trebuie să merg acolo și doar să execut”, a spus Bolt.

După ce s-a retras anul trecut din atletism, „Fulgerul„ Bolt s-a pregătit cu echipe precum Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns (Africa de Sud) şi Stromsgodset (Norvegia).