Evenimentul Zilei > Monden > Untold 2023. Ce surprize au pregătit organizatorii și ce artiști internaționali vor ajunge la festival
Untold 2023. Ce surprize au pregătit organizatorii și ce artiști internaționali vor ajunge la festival

Untold 2023. Ce surprize au pregătit organizatorii și ce artiști internaționali vor ajunge la festival

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat cine sunt artiștii care vor cânta pe Cluj-Arena, dar și care va fi tematica din 2023. Mai multe vedete internaționale își vor face simțită prezența la eveniment.

Festivalul UNTOLD revine și în 2023 pe Cluj-Arena. Organizatorii au pregătit o tematică inedită, dar și artiști cunoscuți în toată lumea. În perioada 3-6 august, sute de mii de spectatori vor dansa pe muzica lui Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso și Salvatore Ganacci.

Ediția din 2023 marchează cea de-a opta aniversare a festivalului, care a devenit celebru în întreaga lume, datorită numărului impresionant de artiști de renume și a atmosferei electrizante. Martin Garrix, DJ-ul olandez care ocupă locul 1 în Top 100 DJ Mag, va reveni pe scena principală a festivalului.

Garrix s-a făcut remarcat cu single-ul „Animals” în 2013, care a devenit unul dintre cele mai mari succese din istoria muzicii electronice. Acesta are peste 361 de milioane de ascultări pe Spotify și 1.6 miliarde de vizualizări pe YouTube. El a colaborat și cu Ed Sheeran, Dua Lipa, Usher sau U2. Este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJ Mag, după Armin van Buuren.

David Guetta este un alt artist cunoscut în toată lumea care va apărea la festivalul UNTOLD. După ce a fost votat DJ-ul numărul 1 al lumii timp de doi ani consecutivi, acesta a fost invitat la cele mai faimoase evenimente. În clasamentul celor mai buni 101 producători din 2022, realizat de 1001tracklists, francezul ocupă locul 1.

David Guetta este unul dintre puținii artiști care au succes în mainstream și în cultura underground. Acesta nu și-a schimbat stilul muzical, chiar dacă a avut ocazia să colaboreze cu mulți cântăreți faimoși, potrivit Cancan.

Festivalul Untold 2023

Cea de-a opta ediție a festivalului Untold va avea loc între 3-6 august, în Cluj-Napoca. Abonamentele au fost deja puse în vânzare.

„În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: