Evenimentul Zilei > International > Ungaria. Propaganda LGBTQ pentru copii, finanțată de rețeaua lui Soros. Acuzații dure la adresa miliardarului
Ungaria. Propaganda LGBTQ pentru copii, finanțată de rețeaua lui Soros. Acuzații dure la adresa miliardarului

Ungaria. Propaganda LGBTQ pentru copii, finanțată de rețeaua lui Soros. Acuzații dure la adresa miliardarului

MAGYAR NEMZET. În Ungaria, organizațiile LGBTQ desfășoară o campanie tot mai intensă, promovând deschis și violent propaganda homosexuală chiar și pentru copii, potrivit portalului ungar Origu.hu.

Dintr-un material publicat de portalul amintit rezultă că rețeaua lui George Soros finanțează ONG-uri pseudo-civile care încearcă să influențeze copiii, într-un mod destul de insidios, chiar de la vârsta de grădiniță.

În ultimii ani, lobby-ul LGBTQ, finanțat adesea de Soros, s-a lansat în atacuri vizibile, pe lângă demonstrațiile provocatoare, organizate de regulă în Capitală, acum aceste demonstrații sunt organizate și în alte orașe din țară, fiind vizați copiii, iar simbolurile lor în culorile curcubeului apar în tot mai multe locuri pe străzi, ba mai mult, adesea batjocoresc chiar și cele mai sacre simboluri, menționează Origo.hu, care mai atrage atenția asupra faptului că în multe reclame și conținuturi de pe internet, precum și în seriale de filme apare propaganda homosexuală de ”sensibilizare” pentru copii.

Imperiul lui Soros sprijină multe organizații din Ungaria, care desfășoară în mod deschis și agresiv propaganda LGBTQ. Asemenea organizații sunt: Asociația de lesbiene Labrisz, Societatea Háttér, care este una din cele mai vechi și mai mari ONG-uri LGBTQI din Ungaria, Budapest Pride, Organizatia pentru drepturile persoanelor transgender, Transvanilla, Asociația Ungară LGBTQ și Asociația Patent. Potrivit evidențelor financiare, amintitele organizații pseudo-civile primesc de la reţeaua lui Soros zeci de milioane de forinți pe an.

În 2019, Fundația pentru o Societate Deschisă și alte ONG-uri de tip Soros au virat pe contul Asociației Labrisz 11 milioane de forinți, Budapest Pride a primit șase milioane, iar Societatea Háttér a beneficiat de 25 de milioane de forinți. Din aceste date prezentate rezultă că propaganda LGBTQ pentru copii este finanțată și dirijată de sus, de rețeaua miliardarului american. Scopul lor este crearea unei societăți deschise, imaginată de ei, despre care chiar însuși George Soros a scris o carte, și a vorbit de multe ori despre această societate. Vor să creeze un fel de nou tip de om, privat de identitatea și atașamentele sale tradiționale.

Și toate acestea vor să le obțină prin distrugerea valorilor creștine, a religiei, familiei, identității naționale, iar acum prin distrugerea identității de gen, precum și prin migrația în masă. Stânga din Ungaria asistă la acest așa-numit experiment uman, ba mai mult, cooperează activ cu rețeaua lui Soros, mai menționează Origo.hu.

Drapelurile în culorile curcubeului sunt afișate unul după altul de aceste organizații pe clădirile instituțiilor publice, membri organizațiilor lui Soros participă la demonstrațiile organizațiilor LGBTQ împotriva legii ungare privind protecția copilului și promovează, prin presa lor, narațiuni bazate pe minciuni și împotriva legii ungare, pe plan internațional, astfel și în instituțiile Uniunii Europene, în cazul de față fiind vorba și despre o chestiune personală a lui Alexander Soros, fiul și succesorul desemnat al lui George Soros. (Rador)

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: