Evenimentul Zilei > Social > Un ziarist a fost bătut în sediul PNL Brăila. Totul a pornit de la un deputat. VIDEO
Un ziarist a fost bătut în sediul PNL Brăila. Totul a pornit de la un deputat. VIDEO

Un ziarist a fost bătut în sediul PNL Brăila. Totul a pornit de la un deputat. VIDEO

Un ziarist de la publicația Infobraila a fost lovit de un bărbat, în sediul PNL al orașului.

Se pare că în sediul PNL din Brăila, deputatul Alexandru Popa este păzit cu ardoare de grupul său de prieteni. Deoarece deputatul s-a arătat deranjat de unele întrebări, unul dintre aceștia a luat atitudine și l-a înjurat pe un ziarist.

„Situatie fara precedent in politica braileana. Deranjati de intrebarile ziaristilor de la Infobraila, membrii camarilei deputatului Alexandru Popa au agresat fizic un jurnalist de la ziarul Infobraila. Dupa ce, in mai multe randuri, deputatul Popa s-a aratat deranjat de intrebarile privind sinecurile pe care le ofera apropiatilor sai, unul dintre acestia, fostul consilier Nechita Ovidiu, afacerist cunoscut in Braila, inclusiv cu vanzarea cu masti de protectie pentru copii, l-a injurat pe un jurnalist de la Infobraila, Catalin Iordache. Atunci cand i s-a cerut socoteala pentru comportamentul suburban, Nechita l-a lovit pe Iordache, moment in care au intervenit mai multi ziaristi si un membru PNL pentru a-l potoli”, scrie infobraila.ro.

A fost chemată poliția

La fața locului a sosit și Poliția, sesizată prin intermediul telefonului de urgențăa 112, care a întocmit proces verbal pentru cele întâmplate. Poliția l-a căutat în sediu pe Nechita, care a fost sfătuit să plece de urgență de la fața locului de către deputatul Alexandru Popa. Polițiștii  nu au reusit să-l găsească, însă l-au identificat ca agresor.

Ziarul Infobraila si jurnalistul Cătălin Iordache se vor constitui parte vătămată, jurnalistul semnând actele premergătoare plângerii penale pentru lovire și alte violențe.

În septembrie 2020, Ovidiu Nechita a obţinut şi  circa 2% dintre voturi, procent insuficient pentru a mai câştiga un mandat de consilier în Consiliul Judeţean. Acesta a declarat că în următorii patru ani nu va mai exista opoziţie în mini-parlamentul local.

„Sub nicio formă nu regret! Nu mă pot regăsi în echipa care este acum. Unii nu au ce căuta în echipa aceea. Sunt convins de faptul că am făcut alegerea cea mai bună pentru că cei care ne reprezintă acum în CJ nu vor reprezenta cu cinste PNL, pentru că unii dintre ei nu au experienţă, alţii  au venit pe o cale mai puţin ortodoxă. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, nu am nimic cu ei, le urez succes, dar aceşti oameni nu pot reprezenta cu adevărat PNL”, a declarat acesta pentru obiectivbr.ro.