Evenimentul ZileiActualitateUn tânăr de 15 ani a fost înjunghiat în plină zi, în centrul orașului, de un coleg de liceu

Un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat în plină zi, în centrul orașului, de un coleg de liceu

Un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat în plină zi, în centrul orașului, de un coleg de liceu
Și-a pierdut mințile și a folosit cu sălbăticie un cuțit.

Episod șocant petrecut în județul Botoșani, protagoniști fiind un adolescent de 17 ani și unul în vârstă de 15 ani. Primul l-a înjunghiat din senin pe cel de-al doilea de cinci ori, iar victima se află în stare critică la Spitalul de Pediatrie din Botoșani. Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Săveni, în plină zi. Agresorul nu a fost provocat de tânărul de 15 ani, dar a început să-l înjure pe acesta, a scos un cuțit și l-a atacat cu sălbăticie, conform monitorulbt.ro.

Victima se deplasa către liceu, dar a ajuns la Urgență și acum luptă pentru viața sa. Mai mulți martori au sunat la 112 și i-au dat primul ajutor băiatului atacat. El a ajuns mai întâi la Spitalul din Săveni, apoi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Botoșani. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând cinci plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui şi bazinului. Urmează să fie investigat şi explorat pentru a se stabili dacă au fost atinse organe vitale. Starea lui este gravă”, a precizat un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe, conform sursei citate.

Agresorul a fost reținut de polițiști. Avea cuțitul asupra sa

Agresorul a fost prins la scurt timp de polițiști și nu a opus niciun fel de rezistență în momentul arestării. El este coleg cu adolescentul pe care l-a atacat. Oamenii legii au găsit asupra sa cuțitul cu care și-a înjunghiat victima. Acum, se urmărește evoluția stării de sănătate a victimei, pentru a se stabili la ce fapte penale va fi încadrat atacatorul.

„Tânărul de 17 ani este elev la acelaşi liceu cu victima şi se află în custodia poliţiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Botoşani.

 


Accesează: