Evenimentul Zilei > Justitie > Un profesor din Călărași a fost plasat în arest la domiciliu după ce a agresat două minore în timpul meditațiilor
Un profesor din Călărași a fost plasat în arest la domiciliu după ce a agresat două minore în timpul meditațiilor

Un profesor din Călărași a fost plasat în arest la domiciliu după ce a agresat două minore în timpul meditațiilor

Un profesor din municipiul Călărași are probleme după ce două eleve l-au acuzat că s-a comportat abuziv în timpul meditațiilor.

Un profesor de limba engleză, din Călărași, este acuzat pentru că și-ar fi agresat elevele în timpul meditațiilor. Este vorba despre două eleve în vârstă de 13 ani. Minorele le-au povestit părinților că dascălul a avut un comportament total deplasat. Și le-a atins în zonele intime. Au fost alertate autoritățile, iar bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Casa profesorului a fost supusă unei percheziții făcute de polițiști

Apoi, profesorul a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, conform deciziei luate e magistrați. Asupra cadrului didactic planează o acuzație gravă: cea de corupere sexuală a minorilor. Cazul este instrumentat de Serviciul de Investigații Criminale, conform Adevărul.

Nu mai lucrează în învățământ și dă meditații la domiciliu. A trecut de-a lungul carierei pe la mai multe instituții din județul Călărași

Polițiștii au efectuat în urmă cu două zile și o percheziție la locuința profesorului. Acolo unde s-ar fi petrecut faptele penale. În urma cercetărilor oamenii legii au ridicat mai multe dispozitive de stocare. În prezent, el nu mai lucrează în învățământ. Și acordă mediații la limbaengleză, la domiciliu. În trecut, a activat ca și cadru didactic la mai multe școli din județul Călărași, conform sursei citate.

Profesorul de matematică din Popești-Leordeni care a hărțuit șapte fete

Un caz de agresiune venită din partea unui profesor a fost consemnat în anul 2018, în Popești-Leordeni. O minoră i-a povestit mamei sale că a fost pipăită de profesorul de matematică, în timpul unei ședințe de meditație. După ce părintele tinerei agresate a povestit cazul pe rețelele de socializare, au ieșit la iveală și alte victime.

În total, șapte fete au avut de-a face cu astfel de agresiuni. Profesorul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. În primă instanță s-a ales cu 7 ani de închisoare cu executare.