Un prezentator de televiziune, bombardat cu alimente în direct. Vezi cum a reacţionat | VIDEO

Un prezentator de televiziune, bombardat cu alimente în direct. Vezi cum a reacţionat | VIDEO

Modul în care un grup de militanţi a ales să protesteze împotriva unui invitat de la o emisiune a dat naştere unor imagini cât se poate de amuzante. Deşi membrii grupului nu apreciau invitatul, au ales să îl bombardeze cu ouă şi iaurt pe prezentator.

Un grup de stânga din nord-vestul Greciei a pătruns într-un post de televiziune local, bombardându-l pe prezentatorul jurnalului de seară cu ouă şi iaurt pentru 'îndrăzneala' de a fi invitat în emisiune un purtător de cuvânt al unui partid deschis neonazist, relatează Associated Press.

Canalul privat Epiros TV1 a declarat că 17 indivizi cu feţele acoperite cu batiste au năvălit în studiou în timpul buletinului de ştiri vineri seară.

Panagiotis Vourhas, care intervieva un politician local, a purtat greul atacului, fiind văzut la un moment dat cu spatele la camera de filmat, în timp ce îşi curăţa laptopul iar asupra lui continuau să fie aruncate ouă şi iaurt.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deschis neonazist, partidul antiimigranţi Chrysi Avgi /Zori de Aur este creditat cu mai mult de 5 la suta din intenţiile de vot în sondajele recente. Alegeri anticipate sunt planificate să aibă loc luna viitoare.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/yOlRNrVXkWM" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>