Evenimentul ZileiPoliticaUn „monstru sacru” al politicii a șters pe jos cu Iohannis: „Face pe cretinul”. Umilința supremă

Un „monstru sacru” al politicii a șters pe jos cu Iohannis: „Face pe cretinul”. Umilința supremă

Un „monstru sacru” al politicii a șters pe jos cu Iohannis: „Face pe cretinul”. Umilința supremă
Cătălin Avramescu, fost ambasador, publicist şi profesor de științe politice, l-a desființat pe Klaus Iohannis afirmând că: încearcă tactica lui de bază şi face pe cretinul.

Fost șef al cancelariei prezidențiale și ambasador în Finlanda și Estonia, a candidat pentru prima dată la alegerile parlamentare, în circumscripția Diaspora, la Senat, din partea PMP.

Profesorul de științe politice la Universitatea București, a predat și în Franța (la Rennes), în Italia, Finlanda, Olanda, a fost cercetător în institute și universități din Statele Unite, Marea Britanie, Austria sau Germania. Acesta a analizat, în stil intelectual, acuzația de plagiat care planează asupra tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

Cătălin Avramescu: Iohannis încearcă tactica lui de bază. Face pe cretinul.

Avramescu este de părere că ce a făcut premierul Ciucă este o ”hoție”, iar la adresa preşedintelui Klaus Iohannis folosește apelativul de ”cretin” și că utilizează o ”manevră infantilă”.

Fostul ambasador a scris: ”S-a terminat. Vor mai încerca o vreme sa tragă de timp. Dar hoția a fost descoperită. Iohannis a rămas fără opțiuni. De aceea încearcă tactica lui de bază. Face pe cretinul.

Administrația Prezidențială a dat un comunicat in care afirma ca teza de doctorat a lui Ciucă trebuie analizată de… comisia de etica de la Universitatea de Apărare Carol I. Mda…, a mai subliniat Cătălin Avramescu pe social media.

Cătălin Avramescu, îl face pe Klaus Iohannis infantil. Deoarece fix la o instituție militarizată este o fabrică de plagiate

Şi continuă: ”Crede ca publicul va înghiți o asemenea manevră infantilă. Adică exact la instituția militarizată care a devenit o fabrica de plagiate. Și unde tronează generalul Dorin Pleșcan, fostul șef de cabinet al lui Ciucă când acesta era șeful Statului Major General…”, a scris profesorul Avramescu, pe contul său de Facebook.

Cătălin Avramescu a intrat în politică din 1990, când era unul dintre liderii Ligii Studenților. A fost șeful cancelariei președintelui Băsescu între 2008 și 2011. După ce a revenit în România, în 2016, a fost, alături de mulți alții, în Piața Victoriei, să protesteze împotriva unui regim care își pierduse orice măsură rațională.


Accesează: