Evenimentul Zilei > Monden > Un mare actor român transmite mesaje din lumea de dincolo. Te ia cu fiori!
Un mare actor român transmite mesaje din lumea de dincolo. Te ia cu fiori!

Un mare actor român transmite mesaje din lumea de dincolo. Te ia cu fiori!

Au trecut cinci luni de la stingerea din viață a marelui actor Ion Dichiseanu, însă prezența sa continuă să fie simțită în sânul familiei răpuse de durere. Unii ar putea să spună că sunt exagerări, că cei trecuți la cele veșnice nu se mai întorc la viață și nu comunică cu membrii familiei. Nu același lucru l-ar susține fosta soție a artistului și fiica sa, care experimentează intervenții miraculoase. 

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a vorbit, la cinci luni de la stingerea partenerului de viață, despre semnele pe care le primește de la actor. Familia lui Dichiseanu continuă să își trăiască viața, însă ca și cum artistul se află alături de ei. Și se pare că nu e la voia întâmplării. Ion Dichiseanu pare că ține legătura constant cu fiica sa, Ioana, în brațele căreia a murit.

Ion Dichiseanu comunică cu familia sa

Fosta soție a actorului a spus că ea și familia sa crede că Ion Dichiseanu îi veghează, chiar dacă acest lucru ar fi contestat de unii. Bărbatul reprezintă în continuare un stâlp al familiei îndurerate.

„Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, a mărturisit Simona Florescu.

Pe data de 20 octombrie, familia ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere a actorului. Chiar dacă nu mai este în viață, toți păstrează vie memoria sa și îl simt alături la orice pas.

„El este cu noi, facem planuri pentru el”

„Pe 20 octombrie ar fi fost ziua lui Dichi. Era obișnuit la noi să avem casa plină de musafiri sau mergeam la restaurant. Am fi vrut și acum să mergem la un restaurant, din păcate restricțiile nu ne dau voie, Și nu numai restricțiile, dar și temerile noastre (…).

El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească. Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi”, a mai explicat fost soție a actorului într-o emisiune Prima TV.

Ion Dichiseanu a murit pe data de 20 mai, la vârsta de 87 de ani, după ce a fost internat mai bine de trei luni în spital, din cauza unor probleme de sănătate.