Evenimentul Zilei > Actualitate > Un FENOMEN printre liceenii din București. S-au implicat mii de elevi!
Un FENOMEN printre liceenii din București. S-au implicat mii de elevi!

Un FENOMEN printre liceenii din București. S-au implicat mii de elevi!

Pun Pariu pe Talent, competiția fenomen dezvoltată de un grup de liceeni și studenți sub egida Asociației Jurnaliștilor Civici și Evenimentul Zilei, aflată deja la cea de-a treia ediție, va completa sâmbăta lista finaliștilor în cadrul celei de-a treia semifinale. Este probabil cel mai bun show organizat vreodată în liceele din ROMÂNIA, iar vedetele și partenerii implicați nu fac altceva decât să confirme. Alături de cel mai popular proiect dedicat tinerilor s-au alăturat MANGO RECORDS, RADIO21 ȘI EVZ ALĂTURI DE ZDT.RO. Tinerii luptă pentru un contract muzical și să ducă trofeul de cel mai talentat elev din București în liceul lor. Anul trecut trofeul a ajuns în COLEGIUL NAȚIONAL "ELENA CUZA" grație talentului unor gimnaste fenomenale, Andreea Petcu și Irina Păun.

Sute de elevi din liceele bucureștene au făcut coadă la preselecții, 40 au rămas în luptă după etapa preselecțiilor, dintre aceștia doua 12 liceeni vor avea șansa de a câștiga contractul muzical oferit de Mango Records. Lista celor 12 va fi completă sâmbătă după ceea de-a treia semifinală. Evenimentul mult așteptat de elevii talentați va avea loc la Colegiul Național “Ion Creangă” din Capitală, de la ora 13.
Concurenții și organizatorii promit că ultima semfinală incendiară “Așteptăm un număr mare de susținători care să umple până la refuz sala de festivități a Colegiului Național “Ion Creangă”. Elevii din ultima semifinală sunt extreme de bine pregătiți și avem așteptări mari de la ei, mulțumim din suflet Colegiului Național “Ion Creangă” pentru că ne-a oferit șansa de a duce la bun sfârșit acest fenomen numit Pun Pariu pe Talent” a declarat Andrei Poroșanu, coordonator Pun Pariu pe Talent.
Organizatorii promit o finală de neuitat baazându-se conform celor declarate de aceștia și pe diversitatea momentelor celor opt finaliști din primele două semifinale: “Avem momente diverse care sunt convinsă că va încânta publicul în marea finală și sunt convinsă că și ultimii patru finaliști deciși de juriu sâmbătă vor fi la fel de spectaculoși“ a declarat Claudia Simion, organizator Pun Pariu pe Talent.
Ultimii patru finaliști vor fi deciși și de această dată de juriul format din profesioniști: Andrei Leonte (castigator X Factor, sezonul 1), Alex Porro (membru al formatiei Alex Porro&Band) si Unlocka de la Bass Turbat vor oferi biletele pentru finală. Pentru un loc în finală se vor duela Roxana Corciovă – Colegiul Naţional “Matei Basarab”, Ioana Banică – Colegiul Naţional “Elena Cuza”, Gabriela Groza – Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Amalia Elena Stanciu – Şcoala “Mircea Santimbreanu”, Mihai Mercaş – Colegiul Naţional “Elena Cuza”, Laila Maria – Colegiul Naţional “Matei Basarab”, Corina Grigore – Colegiul National “Ion Neculce” și Bălăşescu Ionela Andreea – Liceul Teoretic “Marin Preda”.

POȚI VOTA CONCURENȚII AICI!