Evenimentul Zilei > Social > Un bărbat pe trotinetă a înțepat mai multe femei în centrul Bucureștiului. Agresorul a fost prins joi seară
Un bărbat pe trotinetă a înțepat mai multe femei în centrul Bucureștiului. Agresorul a fost prins joi seară

Un bărbat pe trotinetă a înțepat mai multe femei în centrul Bucureștiului. Agresorul a fost prins joi seară

Un bărbat pe trotinetă a atacat mai multe femei în centrul Capitalei. Până în acest moment două tinere au făcut reclamaţie la poliţie, iar una dintre ele este în stare gravă la spital. Acesta le-a înțepat în zona sânilor cu un bisturiu. Una dintre victime ar fi chiar Margherita de la Clejani. Ela fost prins joi seară.

Update: Bărbatul pe trotinetă  a fost prins joi seara în comuna Vidra, din județul Ilfov. Are 38 de ani și locuiește în București. El a fost identificat în trafic și a ajuns la sediul Serviciului Investigații Criminale.

n urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

sursa: Antena 3

Update

Potrivit Antena 3, una dintre victime este celebra solistă Margherita de la Clejani. Oamenii legii continuă verificările pentru a afla cine este bărbatul, dar și de ce le-a atacat pe femei. Tatăl artistei, Ioniță de la Clejani, a fost contacta în legătură cu acest subiect, însă, momentan, nu a confirmat informația.

Știre inițială:

Un bărbat pe trotinetă a înțepat în zona sânilor mai multe femei în centrul Capitalei. Până în acest moment două tinere au făcut reclamaţie la poliţie, iar una dintre ele este în stare gravă la spital.

Individul este căutat de poliție încă de aseară, după ce ar fi atacat o minoră în vârstă de 17 ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. El se plimba cu trotineta pe stradă și a început să le atace. Prima femeie se afla pe Calea Victoriei, iar a doua pe bvd. I.C. Brătianu.

Femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii încearcă să afle dacă au mai existat și alte victime.

Cum a acționat atacatorul de pe trotinetă

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Sursă captură

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, informează poliția, într-un comunicat, potrivit A3.