Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a murit în tramvaiul 21. Scene şocante în Bucureşti
Un bărbat a murit în tramvaiul 21. Scene şocante în Bucureşti

Un bărbat a murit în tramvaiul 21. Scene şocante în Bucureşti

Un bărbat a murit duminică în tramvaiul 21, sub privirile călătorilor şi paramedicilor care au fost solicitaţi să intervină în staţia de la Piaţa Obor.

Un bărbat a murit în tramvaiul 21

update: Poliția a cerut călătorilor să coboare din tramvaiul 21. Ulterior, a intervenit personalil echipat în combinezoane speciale antiCovid19.

„Unei persoane i s-a făcut rău în tramvai. Au venit cei de la SMURD, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar apoi a fost declarat decesul. Nu este vorba despre o agresiune”, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea.

Mai departe, cazul de la Obor va fi preluat de biroul de Morţi Suspecte din Poliție. Poliţiştii de la Morți Suspecte se îmbracă preventiv în combinezoane antiCovid19 când intervin la astfel de evenimente.

„Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, în stația Bucur Obor, pe sensul spre Pasaj Colentina. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a transmis Societatea de Transport București (STB) în urmă cu puţine momente.

„Liniile 10 (sens Romprim) și 66 (sens Spitalul Fundeni) – blocate din cauza evenimentului de pe Șos. Colentina (de pe linia 21).

Liniile 10, 21 și 66 funcționează normal. Blocare și deviere: 105 min. (10:30-12:15).

Liniile 24 și 45 – blocate pe Bd. Ion Mihalache, până în stația Piața Domenii, pe sensul spre Șos. Chitilei, respectiv spre Cartier Dămăroaia. Cauza: eveniment de circulație terți. A fost trimisă echipa de intervenție.

Liniile 24 și 45 funcționează normal pe Bd. Ion Mihalache. Blocare: 34 minute (12:40-13:14)”, a transmis STB pe Twitter.

Scene şocante în Bucureşti

ştirea iniţială: Tragicul eveniment a fost raportat în jurul orei 13:00. În prezent, oamenii legii sunt la faţa locului şi fac cercetări.

Medicii de la SMURD, îmbrăcați în combinezoane, dar și criminaliștii, au ajuns la locul incidentului. Bărbatul a murit în zona stației Obor, pe un traseu aglomerat.

Potrivit Realitatea Plus, bărbatului în vârstă de aproximativ 60 de ani i s-a făcut rău și s-a prăbușit în vagonul tramvaiului.

Într-un mesaj pe twitter, Societatea de Transport București a anunțat incidentul produs pe linia tramvaiului 21 și măsurile luate pentru devierea circulației.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru ultimele informaţii despre acest subiect.

stbsa.ro