Evenimentul Zilei > Politica > Cine l-a ținut în viață pe Tudose până la sosirea ambulanței. Gestul acesta nu va fi uitat niciodată. News alert
Cine l-a ținut în viață pe Tudose până la sosirea ambulanței. Gestul acesta nu va fi uitat niciodată. News alert

Cine l-a ținut în viață pe Tudose până la sosirea ambulanței. Gestul acesta nu va fi uitat niciodată. News alert

Marți, fostul premier Mihai Tudose a trecut prin momente de cumpănă. În timp ce era la masă cu mai mail mulți colegi din Pro România, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Se pare că Mihai Tudose a suferit un atac de cord.

Mihai Tudose a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu Bucureşti, El a fost supus de urgenţă unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi. În toată această perioadă, Victor Ponta a fost alături de colegul său de partid.

Imediat ce a ieșit din operație, Mihai Tudose a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care și-a anunțat susținătorii că se află într-o stare bună.

Se pare că Mihai Tudose a fost salvat Nicolae Bănicioiu, fostul ministrul al Sănătății, absolvent de medicină. Băncioiu i-a făcut masaj cardiac lui Mihai Tudose până la sosirea ambulanței, scrie știrile Pro TV.

Mihai Tudose are 52 de ani. Acesta a condus guvernul României în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. Ca urmare a neînțelegerilor cu Liviu Dragnea, un an mai târziu Mihai Tudose a demisionat din rândul social democraţilor și s-a înscris în Pro România.