Evenimentul Zilei > Monden > Trump a dat lege! Raportul OZN va fi publicat curând. Dezvăluiri epocale
Trump a dat lege! Raportul OZN va fi publicat curând. Dezvăluiri epocale

Trump a dat lege! Raportul OZN va fi publicat curând. Dezvăluiri epocale

Un raport scris de comisia oficială de cercetare a fenomenului OZN urmează să fie dezvăluit în următoarele 180 de zile datorită unei legi ascunse printre cele 5.600 de pagini semnate de președintele Donald Trump.

Raportul OZN ar putea conține, măcar în parte, dezvăluirile epocale pe care  le așteaptă cei pasionați de extratereștrii încp de când Pentagonul a recunoscut oficial înregistrările video cu multiple fenomene aeriene neidentificate (UAP) filmate între 2004 și 2015.

Deși nu este clar cât de mult va dezvălui raportul, Nick Pope, un fost investigator OZN crede că Ancheta oficială nu exclude „ipoteza extraterestră”.

Trump vrea să facă lumină în privința OZN

Președintele Donald Trump a semnat săptămâna trecută un proiect de lege de urgență de 2,3 trilioane de dolari . Printre cele 5 600 de pagini semnate se regăsesc, însă, și o serie de legi fără legătură și-au făcut loc în documentul de care nu au legătură cu criza sanitară.

Printre acestea se numără o lege care solicită serviciilor de informații americane să prezinte comisiei de informații din Senatul SUA un raport despre fenomenul OZN în următoarele 180 de zile.


Consecințele Brexit: Bătaie pe cine iese mai repede din UE? Sondaj: Cinci state i-ar putea urma pe britanici


Conform proiectului de lege, raportul trebuie să includă o „analiză detaliată a datelor despre fenomenele aeriene neidentificate și raportarea informațiilor colectate sau deținute” de către agențiile de informații din țară.

Raportul trebuie, de asemenea, să identifice „orice incidente sau modele care indică faptul că un adversar potențial ar putea aduce atinge capacitățile aerospațiale și ar putea pune în pericol forțele strategice sau convenționale ale Statelor Unite”.

Extratereștrii sau rușii?

Pe de o parte, raportul ar putea aduce mai multă lumină asupra a ceea ce mulți cred că sunt incidente OZN, pe de altă parte, însă, raportul ar putea dezvălui capacitățile tehnologice ale unor potențiali adversari, precum Rusia și China.


“OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant


Prezent în emisiunea lui Tucker Carlson de pe Fox, fostul investigator OZN Nick Pope declară că ar fi bine pentru Statele Unite dacă “incidentele”  ar fi de origine extraterestră. Asta pentru că, dacă OZN-urile observate sunt de fapt aeronave ale Rusiei sau Chinei, “atunci avem mari probleme, deoarece la viteza, manevrabilitatea și accelerațiile de care sunt capabile aceste obiecte, ele sunt cu adevărat preocupante”.

„Este interesant chiar înainte de Crăciun au fost câteva scurgeri de informații. În Biroul de Informații Navale există so organizație numită Grupul de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate. Probabil ei sunt cei care elaborează acest raport. Unele scurgeri de informații sugerează că acești experți nu au exclus ipoteza extraterestră”, a mai declarant Nick Pope.

În luna aprilie a acestui an, Pentagonul a declasificat trei videoclipuri cu presupuse incidente OZN. Pentagonul a declarat că filmările au fost publicate într-o încercare de a „clarifica orice concepție greșită a publicului cu privire la faptul dacă filmările care circulă au fost reale sau nu, sau dacă există sau nu mai multe imagini”. Cele trei videoclipuri înregistrează ce au văzut piloții americani în timpul unor zboruri de antrenament dintre 2004 și 2015, scrie ziarul britanic Express.

China pregătește războiul cu SUA. Rachetele invizibile au băgat spaima în Pentagon