Evenimentul Zilei > Social > Trei copii, grav răniți într-un parc din Bistrița. Trenuleţul electric s-a răsturnat. Ce au descoperit oamenii legii
Trei copii, grav răniți într-un parc din Bistrița. Trenuleţul electric s-a răsturnat. Ce au descoperit oamenii legii

Trei copii, grav răniți într-un parc din Bistrița. Trenuleţul electric s-a răsturnat. Ce au descoperit oamenii legii

Trei copii au fost grav răniți într-un parc din Bistriţa. Trenuleţul electric de agrement achiziţionat de primărie s-a răsturnat, chiar dacă fusese pus în funcțiune în urmă cu doar două luni.

Trei copii care se aflau în trenuleţul electric de agrement achiziţionat de Primăria Bistriţa au fost răniţi după ce jucăria s-a răsturnat. Incidentul a avut loc într-un parc, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre trei fetiţe care s-au ales cu multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie pentru investigaţii amănunţite. Oamenii legii fac verificări pentru a afla cum s-a stricat trenulețul. Acesta a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat municipalitatea peste 200.000 de lei. Era una dintre cele mai așteptate investiții, potrivit Agerpress.

Ce achiziții a făcut Primăria Bistrița

Primăria Bistrița a declarat că a adus o serie de îmbunătățiri Parcului „Regele Mihai“. Edilul Ioan Turc a precizat că tinerii au mai multe locuri de joacă, nu doar trenulețul electric promis.

„În Parcul “Regele Mihai I”, vom interveni cu o serie de modificări menite a face mai atractiv și mai funcțional întregul perimetru. Astfel, în zona Casa Ema vor fi instalate aparate de fitness, iar spațiul de joacă dinspre Sala Polivalentă va fi extins, urmând a fi montate aici noi piese, dar și o trambulină bungee cu 4 posturi.
Mobilierul urban existent va fi constant revopsit și întreținut, dar vom introduce și bănci smart și coșuri de gunoi cu compactare. Vor exista și dispensere cu pungi pentru cei care aleg să se plimbe cu animale de companie, păstrarea curățeniei zonelor verzi fiind atent monitorizată. Totodată, se va proceda la înlocuirea toaletelor existente cu toalete ecologice, care deja au fost achiziționate de municipalitate.

Spre bucuria celor mici, prin parc va circula și un trenuleț electric. De asemenea, am dispus și recondiționarea foișorului, iar în apropierea bustului regelui Mihai va fi amenajată o zonă de lectură, pentru a avea cu adevărat o oază de relaxare într-un cadru verde și liniștit“, spunea primarul Ioan Turc, potrivit observatorbn.ro.