Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe terenul de fotbal. A murit în timpul unui meci. S-a stins sub ochii lor îngroziți
Tragedie pe terenul de fotbal. A murit în timpul unui meci. S-a stins sub ochii lor îngroziți

Tragedie pe terenul de fotbal. A murit în timpul unui meci. S-a stins sub ochii lor îngroziți

Un bărbat s-a stins din viață pe terenul de fotbal, în timpul unui meci la care a participat împreună cu mai mulți prieteni.

Tragedia de pe terenul de fotbal s-a petrecut în municipiul Hunedoara, miercuri seara. Bărbatul, în vîrstă de 43 de ani s-a întâlnit cu mai mulți prieteni pentru un joc de fotbal pe un teren din oraș. La un moment dat, în timpul meciului, bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe terenul de joc.

Meciul a fost oprit imediat ce omul a fost văzut prăbușindu-se pe teren, în timpul jocului. Prietenii acestuia, bulversați. au încercat să-i acorde primul ajutor. Unul dintre ei, un pompier care era în timpul liber, i-a făcut, prietenului său, manevrele de resuscitare dar, văzând că nu-și revine a sunat la numărul unic de urgență 112.

Oamenii au sunat disperaţi la urgenţă solicitând intervenția unui echipaj de medical, iar până la sosirea echipajelor medicale au continuat procedurile de resuscitare.

Medicii chemați în ajutor au ajuns la locația respectivă și au început manevrele de resuscitare. A fost însă, în zadar, bărbatul nu și-a mai revenit și a murit chiar sub ochii prietenilor cu care a ieșit să se distreze. Nu este prima oară când o astfel de tragedie se petrece pe un teren de fotbal, iar cauzele sunt legate de afecțiuni medicale necunoscute și netratate la vreme

Tragedie pe terenul de fotbal

Potrivit unei comunicări transmise presei de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Hunedoara, medicii au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 43 ani. Acestuia i s-a făcut rău pe terenul de sport în timpul unui joc de fotbal.

„La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardiorespirator. S-au făcut manevre de resuscitare aplicate de martori. S-a continuat resuscitarea pentru încă 45 de minute, dar din păcate fără success”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță din Hunedoara.

În acest caz, poliția din municipiul Hunedoara a început o anchetă urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut tragedia de pe terenul de fotbal.