Evenimentul Zilei > Actualitate > UPDATE. Copil strivit de un maldăr de țevi la Costinești. Poliția cercetează împrejurările decesului
UPDATE. Copil strivit de un maldăr de țevi la Costinești. Poliția cercetează împrejurările decesului

UPDATE. Copil strivit de un maldăr de țevi la Costinești. Poliția cercetează împrejurările decesului

Un copil a murit, în curtea unui depozit de materiale de construcții, din Costinești, după ce mai multe țevi s-au prăbușit peste el, strivindu-l.

Un copil a murit în Costinești, strivit de mai multe țevi metalice care s-au prăbușit peste el. Acest deces s-a petrecut în pe un câmp ce aparține de o societate comercială de construcții. Mai mulți copii se jucau în zona respectivă, când mai multe țevi metalice s-au prăbușit peste ei. Doi copii, în vârstă de aproximativ 8 și 11 ani au fost prinși sub maldărul de țevi metalice.

Poliția Constanța a transmis un comunicat de presă după incidentul tragic de la Costinești. Conform informațiilor furnizate, un copil de 8 ani a murit, iar altul de 11 ani a fost rănit. Aceștia se jucau pe un câmp în apropierea locuințelor. În timp ce se jucau, mai multe ţevi metalice depozitate au căzut peste ei, conform comunicării IPJ Constanța.

„În jurul orei 17,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniţi. După ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirm. Era vorba despre doi minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Constanţa.

Un copil a murit strivit de un maldăr de țevi

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate a rezultat că cei doi s-ar fi jucat pe un câmp, în apropierea locuinţelor, în zona în care erau depozitate mai multe ţevi. La un moment dat acestea s-au prăbușit, iar minorul de 8 ani a fost prins între ele. El a fost strivit de greutatea tuburilor metalice.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină de urgență pentru a-i elibera pe copii. La fața locului a ajuns și un echipaj al serviciului județean de ambulanță cu medic. Acesta a acordat primul ajutor de urgență minorului strivit de țevi.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat. Minorul de 11 ani a fost transportat la spital, acesta suferind, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, un traumatism abdominal.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a mai informat IPJ Constanţa.

Foto: Replica Online