Evenimentul ZileiInternationalTragedie în aer! Avionul s-a prăbușit, toți pasagerii, printre care și doi copii, au murit

Tragedie în aer! Avionul s-a prăbușit, toți pasagerii, printre care și doi copii, au murit

Tragedie în aer! Avionul s-a prăbușit, toți pasagerii, printre care și doi copii, au murit
Patru persoane și-au pierdut viața după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timp ce efectua un zbor de agrement. Printre victime se numără și doi copii.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, în apele de pe coasta de est a Australiei. Nu au existat supraviețuitori, pentru că cei patru oameni aflați la bord au murit. Printre victimele accidentului se numără și doi copii.

Nimeni nu a scăpat după ce avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în Australia. Printre victime se află și doi copii

Pilotul, care avea 69 de ani, a luat trei pasageri pentru a efectua un zbor de agrement, au anunțat reprezentanții poliției australiene. Avionul s-a prăbușit în apă nord-estul orașului Brisbane, la scurt timp după ce se ridicase de la sol

Imaginile surprinse la fața locului arată aparatul plutind răsturnat în apele golfului Moreton. Poliția încearcă să-i identifice pe cei trei pasageri, un bărbat și doi copii.

Un comisar al autorităților australiene pentru siguranța transporturilor a anunțat că un raport privind cauzele accidentului va fi gata în termen de șase până la opt săptămâni.

Un miracol petrecut în această toamnă, cu un avion care s-a prăbușit în SUA

Altfel, la capitolul accidente aviatice, în luna octombrie a acestui an s-a înregistrat un miracol. 21 de pasageri care se aflau la bordul unui avion ce s-a prăbușit la scurt timp de la decolare au supraviețuit și s-au salvat înainte ca aparatul să ia foc și să fie cuprins de flăcări.

Episodul s-a petrecut în apropiere de Houston, Texas, Statele Unite ale Americii (SUA). Toţi pasagerii şi echipajul au reușit să iasă din avion înainte ca acesta să ia foc, după cum au anunțat pompierii şi autorităţile locale.

Avionul, un bimotor McDonnell Douglas, cu destinaţia Boston, a luat foc şi a fost aproape complet distrus de incendiu, arată imagini impresionante date publicităţii de serviciile de urgenţă.

Pasagerii au reuşit să iasă din avion, a declarat Tim Gibson, directorul serviciilor locale de urgenţă. „Au fost uimiţi, foarte uimiţi de ceea ce li s-a întâmplat”, au spus oficialii, care au remarcat minunea petrecută după prăbușire. „Supraviețuirea tuturor a fost cel mai bun lucru posibil în acest scenariu”.


Accesează: