SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

Ceremonia de înhumare a tinerei de 23 de ani, Aura Ion, care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, de luni, a avut loc, în această după-amiază, la Cimitirul Ghencea Militar 3.

CLICK PE COLAJUL DE MAI JOS pentru a vedea ce suferinţă a provocat incompetenţa instituţiilor responsabile care au bâjbâit 6 ore: Sute de oameni au participat la funeraliile studentei la Medicină care și-a pierdut viața din pasiune pentru profesia de medic. Mulți dintre cei prezenți nu au cunoscut-o personal, ei fiind impresionați de drama Aurei Ion și, în același timp, revoltați că autoritățile nu au fost capabile să reacționeze la timp pentru a-i salva viața. Slujba de înmormântare a fost precedată de fanfara militară, iar sora cea mare a Aurei a plâns tot timpul, cu poza surorii ei mai mici în brațe. La Cimitirul Ghencea Militar 3 a venit și pădurarul Argentin Todea, unul dintre localnicii din Horea care a ajuns printre primii la locul tragediei aviatice. După „veşnica pomenire”, sublocotenent Simona Bălăşescu, a fost invitată de preot să rostească un mesaj, în calitate de reprezentantă a studenţilor de la Institutul Medico-Militar şi Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”. „Aura şi-ar fi dorit discreţie, dar nu putem să nu îi aducem un omagiu celei care a făcut sacrificial supreme”, îşi începe discursul. Complexitatea, setea de cunoaşterea şi dorinţa de „o iubire ca-n poveşti” sunt trăsături care au definit-o cel mai bine pe cea care ţinuse să înveţe pe viu medicina, în neneumărate misiuni de voluntariat. „Aura era vocea raţiunii. Era cuvântul care te alina,  te dojenea, dar totdeauna era inima care era alături de tine, printr-o sinceritate simplă, deşi cuvântul care o caracteriza era complexitatea. Iubea să cunoască, să ştie şi să cuprindă, să pună întrebări şi să primească răspunsuri care să-i hrănească setea de cunoaştere. Iubea liniştea, iubea iubirea şi visa la o iubire ca-n poveşti. Când simţea că oboseala şi stresul îşi făceau simţită prezenţa, când era plină de îndoieli şi de semne de întrebare, se retrăgea din atenţia publicului. Aşa cum îi plăcea să spună, suntem înconjuraţi de frumos, de muzică, de familie şi de cărţi. Şi-a slujit cu devotament patria, încununându-şi parcursul cu jertfa supremă. Prin jertfa făcută, Aura nu este doar un exemplu demn de urmat ce se va pierde în neant în timp, ci eroina unei naţiuni care ne-a arătat ce înseamnă sacrificul suprem”, a fost discursul, rostit, printre lacrimi, fosta colega a Aurei. Aura Ion a fost înmormântată, cu onoruri militare, într-un sicriu alb. CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion: Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI

În memoria Aurei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT, Aura Ion!

CITIȚI ȘI:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ cu VALORI în care puţini mai cred. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • TRAGEDIA DIN MUNȚII APUSENI. Românii mor, miniștrii rezistă! Când vor răspunde adevăraţii vinovaţi?
  • TRAGEDIA din Munții Apuseni. Eroina avansată post-mortem. "Fata asta n-a avut niciun prieten. A trăit doar să înveţe"
  • Fratele Aurei Ion: ”Nu am primit nicio informație de la autorități. Am aflat totul de la știri”

Ne puteți urmări și pe Google News