TRAGEDIA din Apuseni. Ce au văzut pasagerii în momentul când AVIONUL s-a prăbușit | VIDEO

TRAGEDIA din Apuseni. Ce au văzut pasagerii în momentul când AVIONUL s-a prăbușit | VIDEO

Jurnaliștii de cotidianul local alba24.ro au filmat, ieri, de la înălțime, zona din Munții Apuseni unde s-a prăbușit luni avionul BN 2, accident în care și-au pierdut viața studenta la Medicină Aura Ion și pilotul Adrian Iovan.

Imaginile publicate de site-ul alba24.ro  de pe Vârful Petreasa au fost realizate în condiții meteorologice asemănătoare celor de luni după-amiază, atunci când a avut loc tragedia. <iframe width="640" height="315" src="//www.youtube.com/embed/I107FVhZzFo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Potrivit sursei citate, un echipaj de pompieri, reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile și numeroși localnici au lucrat ieri, timp de trei ore, la transportarea epavei avionului prăbușit. Aeronava a fost tăiată în bucăți și, cu ajutorul unui tractor, a fost transportată într-un luminiș aflat mai jos, de unde să fie preluat mai departe.

În memoria Aurei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT, Aura Ion!

CITIȚI ȘI:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ cu VALORI în care puţini mai cred. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • TRAGEDIA DIN MUNȚII APUSENI. Românii mor, miniștrii rezistă! Când vor răspunde adevăraţii vinovaţi?
  • TRAGEDIA din Munții Apuseni. Eroina avansată post-mortem. "Fata asta n-a avut niciun prieten. A trăit doar să înveţe"
  • Fratele Aurei Ion: ”Nu am primit nicio informație de la autorități. Am aflat totul de la știri”

Ne puteți urmări și pe Google News