Evenimentul Zilei > Actualitate > Traficantul a „scăpat de marfă”. Rucsacul plin cu droguri a căzut la picioarele polițiștilor
Traficantul a „scăpat de marfă”. Rucsacul plin cu droguri a căzut la picioarele polițiștilor

Traficantul a „scăpat de marfă”. Rucsacul plin cu droguri a căzut la picioarele polițiștilor

În urma a șapte perchiziții domiciliare efectuate în Capitală, procurorii DIICOT  şi ofiţerii DCCO şi BCCO Bucureşti  au capturat 1,2 kilograme de heroină şi aproape 6 kilograme de canabis.

heroinăTrei persoane au fost reținute, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic intern şi internaţional de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării. Aceştia urmează să fie prezentaţi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Doi dintre traficanţi vindeau heroină şi cocaină pe raza Sectorului 5, iar al treilea se ocupa cu comercializarea de canabis, achiziţionat din Spania.

În timpul perchezițiilor domiciliare, unul dintre traficanți a vrut să scape de marfă și a aruncat rucsacul plin cu heroină pe geam. Acesta a căuzt la picioarele poliţiştilor aflați afară.

Ghinion de traficant. Drogurile au căzut la picioarele polițiștilor

Potrivit unor surse judiciare, când poliţiştii au ajuns la apartamentul unui traficant, acesta a aruncat heroina pe geam, într-un rucsac, care a căzut însă la picioarele poliţiştilor prezenţi lângă imobil.

DIICOT precizează într-un comunicat remis marţi, că, în urma a cinci percheziţii efectuate în cartierul Ferentari, au fost indisponibilizate 1,2 kilograme de heroină, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza Sectorului 5 al municipiului Bucureşti, precum şi suma de 5.950 de lei.

Concomitent, a fost efectuată o acţiune de prindere în flagrant a unui alt inculpat în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, ce conţinea cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Ulterior, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele inculpatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder şi două cântare de mare precizie.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul DGJMB şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: