În acest moment nu se ştie dacă oltenii se vor înscrie în noul sezon al ligii secunde, nici dacă jucătorii plecaţi de la club în momentul dezafilierii se vor întoarce la formaţia patronată de Adrian Mititelu.
Mai mulţi fotbalişti care nu au angajament, dintre care unii au evoluat în trecut la "juveţi", au avut marţi o întâlnire cu Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.
Jucătorii au afirmat că sunt dispuşi să evolueze gratis pentru echipa-fanion a Olteniei. "Propunerea noastră a fost să jucăm la Craiova gratis. Acum încercăm să facem ce putem pentru oraş. Dacă deranjăm cumva, ne luăm geanta şi ne căutăm echipă. Am avut o discuţie foarte scurtă şi cu Adrian Mititelu, dar nu a spus nimic concret. Nu vreau să intru în detalii… Nu ne-a ameninţat", a explicat Ionuţ Stancu.
Ciudat este că fundaşul care acum şi-a exprimat ataşamentul faţă de "Ştiinţa", a dezertat de la Universitatea în 2004, atunci când a plecat la Rapid alături de fostul său coechipier Ionuţ Rada.
La întâlnirea de marţi au mai fost prezenţi Robert Săceanu, Olivian Surugiu, Marian Mecea, Mădălin Murgan, Alin Vigariu, Robert Ghindeanu, Laurenţiu Boroiban, toţi în activitate, plus Cătălin Crăciunescu, retras.
Săceanu, Murgan, Vigariu şi Crăciunescu au plecat şi ei în trecut cu scandal de la Craiova, toţi fiind plimbaţi apoi pe la diverse echipe de Gigi Neţoiu, un alt personaj care a făcut prăpăd la Universitatea.
Adrian Mititelu s-a plâns că fotbaliştii respectivi au în spate persoane care vor să-l com promită şi să convingă lumea că patronul "Ştiinţei" nu este interesat de soarta Universităţii, ci vrea doar să-şi recupereze jucătorii pierduţi pentru a-i vinde.
"Noi am discutat cu Adrian Mititelu, nu am primit încă un răspuns clar. Am avut intenţii bune. Nu suntem manevraţi. Am luat decizia de a ajuta Universitatea atunci când am afla că ALRO Slatina, echipa la care evoluam noi, s-a desfiinţat. Dacă nu suntem doriţi, o să încercăm şi noi la alte echipe", ne-a declarat ieri Robert Săceanu.
9 fotbalişti
au fost la întâlnirea cu primarul Olguţa Vasilescu

"Nu suntem manevraţi de nimeni. A fost dorinţa noastră să jucăm la Craiova. La început am fi evoluat şi fără bani."
ROBERT SĂCEANU, fotbalist

"Dacă deranjăm, ne luăm geanta şi ne căutăm altă echipă. Am avut o discuţie cu Adrian Mititelu, dar nu a spus nimic concret."
IONUŢ STANCU, fotbalist

Citiţi şi:

  • Adio, TAS! Forul de la Lausanne nu mai poate fi apelat ca ultima instanţă
  • Craiova, repusă în drepturi. Ce va face acum FRF?
  • Dragomir: "Mititelu a venit să-mi dea şpagă!"
  • Ion Ionescu: "E începutul sfârşitului abuzurilor"
  • Craiova – ori acum în "B", ori la anul în "judeţ"!