Evenimentul ZileiPoliticaTeorie-bombă în cazul deciziei CEDO. Soroș face jocul în justiția și politica din România

Teorie-bombă în cazul deciziei CEDO. Soroș face jocul în justiția și politica din România

Teorie-bombă în cazul deciziei CEDO. Soroș face jocul în justiția și politica din România
Consultantul politic Cozmin Guşă, susține că decizia CEDO în cazul Kovesi demonstrează implicarea reţelei lui George Soros în justiţia şi politica din România.

„Kovesi – CEDO – Soros . Q.E.D.!

Acțiunea: Sorosism peste România

Declansare: Decembrie 2004

Autor: Traian Basescu

Abia decizia CEDO referitor la Kovesi vine sa confirme , după atâția ani de speculații și presupuneri, implicarea profundă a „rețelei George Soros” in justiția și politica interna românească. Aveți timp să analizați in criză elementele de bază: de la operativitatea RARISSIMĂ a procedurii deciziei CEDO in cazul Kovesi, pana la rapoartele publice care arată „infestarea” CEDO cu „sorosism” ( citiți măcar raportul recent al francezului Gregor Puppinck), trecând prin “rețeaua Coldea-Kovesi de sorosisti” din justiția românească, putând ajunge inclusiv la GENEZA momentului “infestării” ( Decembrie 2004 și deciziile noului președinte Basescu de a numi consilier prezidențial pe Renate Weber, șefa in România a ONG ului lui Soros , respectiv impunerea Monicăi Macovei ca ministru al justiției din partea PD, Macovei fiind o “eminentă cenușie “ a rețelei Soros din România). Punct.

Voi analiza in detaliu asta in perioada următoare, din postura de „actor” implicat in evenimentele din 2004 ce-au generat sorosism peste România”, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.


Accesează: