Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl ducesei de Sussex iese din nou la atac: „O să mă văd cu Meghan la tribunal”
Tatăl ducesei de Sussex iese din nou la atac: „O să mă văd cu Meghan la tribunal”

Tatăl ducesei de Sussex iese din nou la atac: „O să mă văd cu Meghan la tribunal”

Thomas Markle nu va înceta să vorbească presei despre celebra sa fiică de câte ori i se va cere şi va continua să primească bani pentru fiecare apariţie publică ameninţă acesta.

„E timpul să te ocupi de tati”, a spus Thomas Markle în documentarul numit „Thomas Markle: Povestea mea”.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, ducesă de Sussex, a declarat că fiica lui şi soţul acesteia, prinţul Harry, au rănit-o pe regina Elisabeta a II-a şi pe familia regală britanică prin renunţarea la îndatoririle lor regale într-un mod atât de brusc. „Sunt jenat”, a declarat Thomas Markle.

Thomas Markle a mai spus că îşi iubeşte fiica şi că este dezamăgit că s-a înstrăinat de el

”Chiar îmi este dor de fiica mea”, a spus acesta. De asemenea, tatăl ducesei de Sussex a susţinut că este dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale după ce aceasta a demarat procedurile legale împotriva a trei publicaţii pentru publicarea unei scrisori private pe care ducesa de Sussex i-a adresat-o tatălui său.

Thomas Markle este martorul principal pentru Associated Newspapers, care deţine Mail on Sunday şi MailOnline, ca răspuns la procesul intentat de Meghan după publicarea unui articol ce conţine fragmente dintr-o scrisoare redactată de mână şi adresată tatălui ei. Apărarea ducesei solicită despăgubiri din partea editorului pentru presupusa folosire greşită a informaţiilor private, încălcarea dreptului de autor şi încălcarea Legii privind protecţia datelor.

„O să mă văd cu Meghan la tribunal

”Mi-aş dori să nu se fi ajuns la asta, dar cu siguranţă voi depune mărturie împotriva celor spuse despre mine. Când eu şi Meghan vom ajunge într-o sală de judecată împreună, va fi destul de uimitor pentru toată lumea”. Într-un interviu dat publicităţii la o zi după ce Palatul Buckingham a anunţat că prinţul Harry şi soţia lui nu vor mai fi membri activi ai monarhiei, tatăl lui Meghan Markle şi-a acuzat fiica de ”umilirea” familiei regale britanice.

Thomas Markle vrea să fie ajutat financiar de Meghan

De-a lungul documentarului de o oră, Thomas Markle a vorbit despre modul cum a fost ajutat financiar de fiica sa, iar el a spus că i-a dat bani de mai multe ori după ce şi-a început cariera în actorie: „Mi-a dat niște bani…”, a spus el. „Mi-a dat 5.000 de dolari de un Crăciun. Iar cea mai mare parte a banilor care mi-au fost oferiţi au fost în cadouri. Numai cu una sau două ocazii i-am cerut puțin ajutor financiar”. Thomas Markle, care a mai declarat că tăieşte din pensia de 5.600 de dolari, lasă să se înţeleagă că nu se descurcă şi că Meghan ar fi cazul să îl ajute, potrivit celor relatate de insider.